Laden...

wat ik graag deze maand wil bereiken en doelen

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nou schrijf het eind van het jaar meestal mijn goede voornemens op, maar ik heb natuurlijk ook doelen voor deze maand nou heb ik een paar dagen niet in mijn vel gezeten heel erg last van mijn angststoornis.

Waardoor ik weinig heb gedaan daardoor is mijn motivatie juist nog hoger om andere dingen nog wel te bereiken deze maand. Nou zie ik mijn blog als een dagboek van mijzelf met de dingen die ik leuk vind en mindere dingen die ik zelf meemaak. Ik wil meerdere dingen bereiken deze maand die ik graag met jullie wil delen.

Het is bijna 2017, tijd om onze voornemens en doelen op een rijtje te zetten maar voor 2017 is moeten we de feestdagen overleven daarom heb ik een aantal dingen op een rijtje gezet die we deze maandag moeten overleven en willen bereiken. Dit kunnen de kleine dingetjes zijn die we tijdens kerst of oud en nieuw nog moeten doen die ik graag met jullie deel lees dus graag eventjes mee hier onder.

Nadenken over goede voornemens

Dit artikel gaat niet over goede voornemens maar over wat ik deze maand wil bereiken. Nu wil ik sowieso volgende week mijn goede voornemen eens op een rijtje zetten maar voordat dat gebeurd moet er over nadenken. Er zijn heel veel dingen dat het nog graag wilt doen maar ik moet natuurlijk ook in mijn eigen geloven.

Feestdagen en samen zijn

Nou is het mijn eerste kerst thuis met mijn ouders en het belangrijkste is natuurlijk wel dat ik het gezellig hebt met hun. Nou heb ik natuurlijk last van angst stoornis waardoor ik alles extra spannend vindt gelukkig zijn het maar mijn ouders maar alsnog heb ik het toch wel  moeite mee.

Ik heb nog niet het kerst gevoel alhoewel ik er wel naar uit kijk ik weet totaal niet hoe het is om in me eentje te zijn tijdens de feestdagen. Besef even hoe snel dit jaar is gegaan. Mijn jaar begon slecht met heel veel overlijden in mijn familie waardoor paar familieleden achtelkaar ben verloren.

Kerst met mijn ouders

Nou gaan mijn ouders eerste kerstdag bij mij eten, en tweede kerstdag gaan we uit eten met de familie dit is een soort van uitje wat we ieder jaar opnieuw doen. Dit vinden wij gezellig eerste kerstdag ga ik zelf natuurlijk iets voor me maar ouders maken dit vind ik best spannend moet ik eerlijk zijn.

Mijn ouders deden dat altijd voor mij, en nu moet ik het zelf doen nou gaan we gewoon ouderwets gourmetten. Hopelijk komt het goed maar ik denk wel dat ik best wel veel stress op die dag zal hebben ik kijk er wel naar uit naar de mooie momenten in het leven maar morgen kan zo het laatste zijn.

Blog

Nou heb ik natuurlijk een ploeg die ik iedere dag moet onderhouden dit gaat het nu toe goed. Ik heb er af en toe wel moeite mee dat ik best wel oververmoeid ben echt geen inspiratie hebt maar alsnog een blog gaat maken zelfs midden in de nacht wanneer ik mijn beseft dat de volgende dag niks ingepland.

Dit kan natuurlijk niet uiteindelijk gaat is het tol eisen dus ik moet een goed schema voor volgend jaar maken ik denk dat dit wel boven naar mijn verlanglijstje staat om mijn doelen voor volgend jaar ik weet niet hoe ik dit tijdens kerst ga doen ik denk dat ik een tijdje ga vooruit werken maar ik zat zelf ook te denken om kleinere blogs te maken zodat ik tot januari of midden januari voor uit kan werken zodat ik lekker ook een vakantie heb want nu heb ik meer dan twee jaar of misschien wel drie jaar aan een stuk door lopen blogger uiteindelijk bracht ik op en dat voel ik nu zelfs ook al dus ik moet ze heldere schema’s maken en als ik dat doe weet ik van mezelf dat het lukt.

Geef een reactie