Laden...

wat kun je doen als je je verveelt?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vervelen, heel veel mensen hebben er af en toe last van. Vandaag heb ik voor jullie een paar tips op een rijtje gezet voor als je je verveelt. Zelf hou ik heel erg van fotograferen, en blog ik heel graag. Net zoals ik nu doe, daarom heb ik voor jullie een paar tips op een rijtje gezet die jij kunt toepassen als je je verveelt.

Shoppen

Het is niet alleen leuk om te shoppen, maar ook om nieuwe kleding te passen. Soms is het gewoon heerlijk om jezelf te verwennen met nieuwe dingen, dat hoort er nou eenmaal bij. Je kunt op het internet inspiratie opdoen, en daarmee er inspiratie op te doen in de winkels of online. Ik shop zelf heel graag online bij: H&M, Zalando.nl dat soort winkels.

Ga naar buiten

Vroeger was het heel makkelijk, toen je nog geen smartphones had. Ik was zelf altijd de hele dag buiten te vinden, je vindt vast wel iemand die dat ook heel graag wilt doen samen met jou. Laat bijvoorbeeld je hond uit (als je die hebt) samen met een vriend of vriendin. Heerlijk even uitwaaien! Zonder telefoons.

Creatief bezig zijn

Vroeger, en nu ook ben ik het liefst altijd creatief. Overal is namelijk een oplossing voor te bedenken, en ik vind het ook altijd leuk om DIY’s uit te voeren die ik op het internet tegen kom. Pinterest bijvoorbeeld kun je leuke ideeën opdoen voor leuke DIY’s en wie wil het niet het liefst dingen namaken?

Zelf ging ik vroeger aan de slag met websites maken, ik kon het nog niet maar ik leerde het mezelf aan in me kamertje. Zo kan ik nu de leukste dingen iedere dag maken, bovendien kun je tegenwoordig alles op het internet vinden.

Series

Ik kijk het liefst de hele dat Netflix, ik vind het heerlijk om onderuit te zitten op de bank kijkend naar mijn favorieten Serie of Film. Zo kun je heerlijk ontspannen, en even niet denken aan een spannend examen die er bijvoorbeeld aankomt.

Wat doen jij het liefst als je je verveelt?

2 reacties

april 22, 2016
0

Heel leuk artikel! In mijn vrije tijd ben ik graag ook creatief bezig en kijk ik graag films en series. Ik ben mezelf nu ook aan het aanleren om sites te ontwikkelen. Ik ben nog niet zo ver, maar stapje voor stapje word ik er steeds beter in en vind het hartstikke leuk om te leren!

april 22, 2016
0

Ik zet vaak de tv aan, als ik mij verveel. Of pak er eindelijk dat boek bij dat ik al een tijdje had willen lezen. En als ik in een inpiratieflow zit, ga ik lekker bloggen. Hier dus geen verveling 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: