Laden...

wat wil ik met mijn toekomst?

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een tijdje terug, dat ik een update over mezelf schreef op mijn blog. Ik ben nu 2 weken in therapie.. na jaren! En er is een hoop op mijn pad gekomen.

Ik besloot sinds een hele lange tijd weer naar een psychologe te gaan. Het moest, maar het is nogal moeilijk om je staande te houden om je angsten op straat te leggen. Daarom vermeed ik al twéé jaar de psychologe, en vandaag deel ik jullie mijn gevoelens rondom deze weken.

Denken dat je alles wel zelf kunt

Sinds ik klein ben ga ik al naar een maatschappelijke werkster op school, en daarna naar een ‘echte’ psycholoog. Omdat ik dit al jaren deed heb ik twee jaar eventjes niks gedaan. Even geen Psycholoog, maar therapie via mijn blog. Schrijven voelt toch echt wel goed.

Toch moest ik hulp zoeken, en ik moet zeggen nu ik 2 keer ben geweest dat de gevoelens die ik ergens weg heb gestopt (het voelde wel eventjes goed..) dat het me goed en ook slecht doet. Omdat ik ook mijn gevoelens die ik weggestopt hebt moet ophalen, voelt het toch niet zo lekker.

Ik kan het niet goed uitleggen.. maar ik hou er niet van als iemand blijft doorvragen hoe ik me daadwerkelijk voel. Toch is het nodig.. helaas!

Ik weet dat het nodig is, nodig dat ik het verleden eerst moet ophalen voordat ik een goede stap in de goede richting moet maken. Verder voelt het wel goed om mijn gevoelens weer kwijt te kunnen, ik moet er weer aan wennen denk ik.

Wat wil ik in de toekomst?

Ik wil me richten op de toekomst, leuke dingen. Ik heb een leuke vriend waarmee ik wil samenwonen. Ik wil komende tijd geen kinderen ik weet dat vrienden om mijn heen al kinderen hebben of krijgen.. maar nee, ik gun het hun nog niet dat ik me klote voel. En ik ben bang voor de pijn (Cliché).. haha nee serieus!

Ik wil uitbreiden met mijn blog, leuke ideeën en misschien toch wel vaker bloggen. Met bloggen zal ik nooit stoppen! En oja, natuurlijk een bedrijfje ermee creëren.

Ik wil weer beginnen met vloggen, en dit iedere dag volhouden. Maar nu is mijn leven iets té chaotisch als het beter gaat ga ik dus weer filmen!

Rijbewijs halen! Ik had mijn Theorie, en was voor mijn Praktijk gezakt. Ik deed examen met 40 graden koorts en kon mij totaal niet focussen. Ik kon toen niet meer de Praktijk overnieuw doen omdat een maand later me Theorie al verviel.. En ik achteraf ook nog eens binnen 2 maanden al op mezelf woonde. Nu is het een kwestie van een beetje sparen en leren, en theorie weer opnieuw te behalen.. en daarna hopelijk ook mijn Praktijk! Wat geeft dat weer een stress..

Oja: voor degene die het zich afvroegen.. ik krijg in de auto géén paniekaanval, ik heb dan zelf de controle!

Over 3 maanden ga ik ook nog eens verder met mijn MBO thuisstudie, ik kan helaas geen echte opleiding doen.. te vaak geprobeerd! Gelukkig bestaat er thuisstudies, en dus ook MBO studie’s. Dit wil ik weer oppakken! Studie is al afbetaald, dus het is een kwestie van halen.

Ik denk dat ik komende maanden best veel op de planning heb staan, en ik probeer stapje voor stapje het te behalen. Ook probeer ik vaker persoonlijke updates te plaatsen, ik merk dat jullie het toch wel leuk vinden hoe het met mij gaat.

2 reacties

februari 27, 2017
0

Druk leven dus ! Toch fijn dat je voor jezelf de stap hebt gezet om weer in therapie te gaan.
Succes met het behalen van je rijbewijs in de toekomst , en je studie natuurlijk.

februari 28, 2017
0

Thanks Engelina! <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: