Laden...

waterkan die je lichaam ontgift van Suprfoodshuis

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag test ik de SLRP waterkan die je lichaam ontgift omdat hij alle slechte dingen uit het kraanwater haalt.

De Waterkan kreeg ik van Superfoodshuis, supersnel binnen 1 dag. Ik kreeg de Waterkan binnen en ik werd enthousiast omdat het een grotere kan bleek te zijn dan gedacht, bovendien was de filter geseald zodat je filter als nieuw blijft. De kan zag er goed uit, en daarom besloot ik een artikel te maken over de kan.

Toen ik de kan kreeg werd ik direct enthousiast, ik had in eerste opzicht de kan wat kleiner verwacht maar hij is wat groter dan verwacht en dat ik helemaal niet erg. Sterker nog: Ik wilde direct de kan uitproberen.

De Slrp kan doet méér dan andere klassieke waterfilters: zuiveren + verhogen pH (8-9) door toevoeging van natuurlijke mineralen =>veel gezonder voor het lichaam! De kan komt uit België en heeft dan ook een Belgisch design, al klinkt dat heel grappig.

De kan is ook BPA Vrij, dit is gisteren nog in het nieuws geweest het zit in alle producten. Dus het is juist een voordeel dat het er niet in zit! 🙂 Omdat de kan het water filtert geeft de kan een Heerlijke zachte smaak aan het water, en heb je echt de pure smaak van water zonder toegevoegde waardes. De kan vind ik echt een must voor thuis, op het werk, en op vakantie…

Om het water te laten filteren moet je aardig wat doen: eerst 15 minuten onder water, dan spoelen totdat het water wit is en de kolen uit de filter zijn. Zodra het water wit is kun je het water gebruiken. Dan heb je nog een speciale indicator instellen.

En dan kun je de kan gebruiken, maar dan heb je ook echt voor 3 a 4 maanden plezier! Nadat de maanden voorbijgaan kun je navullingen gebruiken, maar het ligt ook echt aan hoevaak je de waterkan gaat gebruiken.

Door onze westerse eet- en leefgewoonten zijn de meeste mensen helaas vaak ‘verzuurd’.  Water is een bron van leven, we bestaan allemaal voor 70% uit water.

De normale pH-waarde van ons lichaam is ongeveer 7. Voldoende water drinken is dan ook uiterst belangrijk, maar niet alle drinkwater is daarom ook gezond. Door middel van onze gepatenteerde filter zuiveren we kraantjeswater tot gezond en (h)eerlijk water. We moeten immers allemaal kunnen genieten van puur water. Water met een zachte smaak en zonder opgeblazen gevoel na het drinken.

De gezondheidseffecten van alkalisch water zijn nog vrij onbekend en nieuw voor vele mensen. Het is onze missie om mensen hier verder bewust van te maken. Iedereen Slrp’t, … wanneer start jij?

Oké, je moet aardig wat doen om de filter in de waterkan te laten werken maar ik ben wel overtuigd. Het water smaakt net wat anders, maar ik ben ook benieuwd wat het met je huid doet als je gefilterd water drinkt.

Voor nu vind ik het water heerlijk smaken (geen vieze smaakjes etc.), dus ik vind het water goedgekeurd, het smaak net iets anders. Ik ben er van overtuigd dat het ook veel beter is dan normale kraanwater. Gefilterd kraanwater = the best!

€ 59,95 o.a. hier te verkrijgen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

maart 13, 2016
0

Hoihoi,
Misschien een tip voor de volgende review: het lijkt alsof het stukje “waarom de waterkan zo goed is” van hun website ofzo is. Misschien kan je dat er bij zetten, ik was even verward toen ik het las.
Voor de rest vind ik het een heel leuk artikel hoor 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: