Laden...

weegschaal met bluetooth van Medisana

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van een badkamer webshop, ik mocht iets leuks uitzoeken uit een webshop en ik koos voor een weegschaal met Bluetooth. Deze weegschaal houd je gewicht bij op je mobiele telefoon hoe geweldig is dat? Niet alleen gewicht maar ook je gewicht massa, spiermassa en vroeg percentage worden gemeten. Ik raakte al snel benieuwd en ging direct aanslag bij deze weegschaal.

Weegschaal die je met een app kunt bedienen

Laat eigenlijk een leuk mailtje op iets uitproberen. Badkamerstore het bedrijf waar ik deze Weegschaal vanaf gekregen verkoopt alleen badkamer accessoires. Ik kon natuurlijk kiezen maar toen ik deze Weegschaal zag, wist ik vrijwel direct dat ik hem ging nemen. Ik wilde al een tijdje een weegschaal die ik met een App kon bedienen. Dit was dus de uitgelezen kans om het te proberen. Toen ik het pakketje binnenkreeg, was het pakketje niet alleen zwaar maar raakte ik ook snel benieuwd. Ik pakte het pakketje direct open en ging aan de slag, benieuwd naar ben mijn bevindingen? Lees dan eventjes mee…

Kerstcadeau voor onder de boom

Hoe leuk is het om deze weegschaal als kerstcadeautje onder de kerstboom te geven. Niet alleen is de motivatie om na de kerstdagen aan de slag te gaan, het ook nog eens een leuke weegschaal ik vind het zeker waard ook voor de geld omdat ze cadeau te doen. Deze weegschaal is verkrijgbaar voor € 70 ,- een de Badkamerstore webshop. Zelf heb ik nog geen weegschaal dus ik ben zeker blij met mijn nieuwe aanwinst vooral omdat mijn gewicht kan bijhouden op mijn mobieltje. Hoe geweldig is dat?

Deze weegschaal houdt je spiermassa je vocht gehalte gewicht en natuurlijk je lichaamsvetten bone massa bij. Ze draai je de app installeert moet je je leeftijd invoeren en wordt je BMI berekend. Dit is allemaal in een overzicht terug te vinden in de App. Zelf ben ik erg klein ik ben 1,65 m dus ik ben altijd te snel te zwaar, ik moet aardig wat afgevallen maar daar ben ik al goed mee bezig door te sporten en gezonder te leven. Nu kan ik ook eindelijk thuis mijn gewicht meten. Ook krijg je op de App te zien als je bent afgevallen, je krijgt dan een pluim.

Je hebt deze weegschaal en verschillende soorten maar ik koos voor de witte variant. Dit vind ik simpelweg gewoon mooier ogen. Je kunt acht personen registreren op de weegschaal maar dat zou ik maar in me eentje niet eens nodig hebben. Je kan tot 180 kg op en een display is verlicht, ik zag online dat Medisana die de weegschaal heeft gecreëerd dat zijn meerdere producten verkopen voor je gezondheid. Zo kun je in een App een overzicht zien hoe het met je gesteld gaat. Hoe fijn is dat?

Badkamerstore levert ook nog eens snel binnen drie en vijf werkdagen, je kunt de weegschaal hier verkrijgen. Ik vind deze weegschaal zeker een aanrader.

Weegschaal Medisana BS430 / Link / € 69,90

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.