Laden...

weer een deel van mijn huisje mijn slaapkamer

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een paar maandjes geleden dat ik mijn huisje kreeg. Ik beloofde jullie toen iedere keer steeds meer van mijn ‘huisje’ te laten zien, stukje bij beetje wil ik dat ook wel graag doen.

Een nadeel is alleen dat je als blogger producten krijgt die je wilt laten zien, schijnbaar had ik een misrekening gemaakt en kwamen de producten allemaal wat later. Maar beter laat dan nooit: want vandaag laat ik mijn slaapkamer aan jullie zien! Ik ben blij met mijn huisje en daarom deel ik het vandaag weer met jullie.. veel kijkplezier!

Het is alweer een paar maandjes geleden dat ik voor het eerst mijn huissleutels kreeg, wat een speciaal moment was dat. Toen ik voor het eerst in mijn eigen ‘huis’ moest slapen was ik vrijwel direct gewend aan dit huis, ik kan niet uitleggen waarom. Ook ben ik heel erg trots dat ik dit heb bereikt.. wie kunt dit nou zeggen, dat bijvoorbeeld je ouders een straat naast je wonen en de winkels in de buurt zitten. Het is gewoon perfect, mijn eigen huisje en mijn trots.

Ik heb een aantal leuke foto’s gemaakt, die ik hieronder heel graag met jullie deel.. lees dus vooral eventjes verder.

Klein maar fijn

Zo ziet mijn slaapkamer eruit: klein maar fijn. Ik ben er super blij mee, ik denk als jezelf je eigen huisje krijgt of je hebt een huis dat je me wel begrijpt. Hoe trots je kunt zijn op je eigen woning. Laatst kreeg ik ook een super fijne kleed opgestuurd van SweetlivingShop heel gek want in mijn gedachtes had ik deze kleed al. Deze kleed komt van House Doctor een superfijne merk qua interieur, en hieronder heb ik nog een aantal leuke foto’s van de kleed op een rijtje gezet:

In het ‘hoekje’

In een hoekje heb ik mijn Kaptafel staan waarin een gedeelte van mijn Make-up spulletjes zitten. Links heb ik een sticker hangen van Westwing met daarop Swarovski steentjes. Op mijn kaptafel zelf wilde ik het rustig houden; daarop staat dan ook vaasjes met bloemetjes, fotolijstje van de huishoudbeurs en mijn vlogcamera. Ik vindt het wel leuk zo wat vindt jij?

Op de laatste foto hangt een tv alleen moeten de draden nog worden afgewerkt, zelf vindt ik dat niet heel erg storend. Maar het wordt nog verholpen, ik vindt het niet erg. Soms moet je dingen voor lief nemen en dat doe ik dan ook, ik ben trots op mezelf dat ik dit bereikt heb. Overigens is mijn ene muur lichtblauw op de laatste foto zie je dit dan ook het best.

Trouwens wil ik SweetlivingShop bedanken voor het vertrouwen, en ik ben zelf heel erg blij met de kleed. Een kleed maakt je kamer nou eenmaal af, en daarom ben ik er ook heel erg blij mee op mijn witte laminaatvloer. Het geeft mijn kamer echt sfeer!

Vloerkleed New Inka – 60×90 cm €29,95

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

augustus 29, 2016
0

Ooooh ik vind het super! Je zit er netjes bij. Niet veel jongeren kunnen in zo’n paleisje wonen.

augustus 29, 2016
0

Ah! Klein maar fijn! Heerlijk zo’n knus kamertje. Het dekentje vind ik echt heel tof!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: