Laden...

wees sexy op je eigen manier met Hunkemöller

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Onverwachts kreeg ik laatst een mailtje van één van mijn favorieten lingerie zaken: Hunkemoller.

Ik kreeg de vraag of ik iets leuks wilde uitzoeken, en uiteraard ging ik hier op in. Ik kocht 3 leuke dingen: een truitje, paraplu en natuurlijk een mooie BH. Een BH moet vrouwelijk zijn vindt ik persoonlijk, en ik denk dat Hunkemoller zeker aan voldoet.

De Hunkemöller

Vroeger haalde ik mijn Lingerie al bij Hunkemoller. Natuurlijk is Hunkemoller duurder dan een Hema of H&M maar Hunkemöller! heeft vooral kwaliteits- BH’s en lingerie setjes. Daarom haalde ik het liefste altijd mijn lingerie bij Hunkemöller Ik weet nog toen ik net borsten kreeg dat ik voor het eerst naar een ‘lingeriezaak’ ging (Hunkemöller toen al). Ik schaamde me toen dood, wat denkt een ander hiervan? Ben ik niet te jong voor zoiets? Na mate ik ouder werd werd het niet meer zo’n ding, ik ga er heel graag heen. Waarom niet? We zijn allemaal hetzelfde.

Wat me zo aantrok aan Hunkemöller is hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Niks is te gek, en ze helpen je graag. Hun winkels zien er altijd heel netjes en overzichtelijk uit. Ik zie altijd zoveel leuke dingen dat ik altijd alles wil kopen. Helaas gaat dit niet.. maar ik ga altijd wel naar huis met een fijn gevoel. Iets wat ik in andere winkels niet heb, dus ik ben zeker tevreden.

Als eerste

Ik koos als eerste voor een topje: hij was in de sale voor maar € 10! Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de prijs zag eerlijk gezegd. Het truitje zit heel comfy en is heel erg zacht. Eerlijk gezegd heb ik hiervoor nog geen kleding gekocht bij Hunkemoller, maar nu ik zo zie dat je voor een tientje al zo’n fantastische t-shirt kan dragen.. waarom niet?

Wat mij opviel aan het truitje is dat de kwaliteit heel erg goed is, je kunt het echt niet met een goedkope merk vergelijken. Bij Hunkemöller zag ik hele leuke t-shirt en andere leuke items voorbij komen, dus het is het kijken zeker waard!

Lingerie

Als je bij Hunkemoller iets koopt moet het wel iets van Lingerie zijn. Dus ik koos voor een BH met een onderrand zoiets heb ik nog nooit eerder gehad want ik dacht altijd dat je hier superslank voor moest zijn. Zelf ben ik niet de allerslankste, wat ik zelf ook niet wil zijn maar wel me rondingen heb. Alsnog zit deze BH super lekker, en vind ik hem ook erg leuk voor deze aankomende zomer bijvoorbeeld onder een doorzichtig truitje. Moet nog even kijken precies wat maar het lijkt me wel erg leuk.

Ik ben blij met de BH en me nieuwe truitje.

Ze zitten allebei heel erg lekker, en ik ga ze zeker vaker dragen. De BH ziet er niet alleen heel erg leuk uit maar hij zit ook nog eens heel erg lekker, nu ga ik zeker de zomer goed in! Je hoeft zeker niet superslank te zijn voor Hunkemöller en hun producten. Het truitje wat ik in de Sale heb gekocht vind ik heel erg mooi, en ik ga zeker vaker nu bestellen bij Hunkemöller. Ik zag nog een aantal truitjes staan die ik ook nog eens wil uitproberen.

Kleine Hunkemöller paraplu / € 5,00

Top Lace / € 10,00

Voorgevormde longline beugel bh Tamara / € 32,99

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie