Laden...

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. editie

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Scheermesjes gebruik ik eigenlijk wel iedere dag: vooral onder de douche dat vind ik het makkelijkst en het voelt toch wel een beetje aan als een momentje voor mezelf.

Nou gebruik ik al een tijdje het scheermes van Wilkinson: die gaat zo lekker lang mee. Maar nu.. Precies wanneer ik een nieuwe moest kopen lag er een op de deurmat. Ik mag aan de slag met mijn nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. scheermes.

Qua scheermessen heb ik altijd een oog gehad op Wilkinson: het is wel wat duurder dan de normale mesjes in de drogist of supermarkt maar je doet er daarentegen wel vele malen langer mee.

De producten van Wilkinson zijn leuk en vooral goed verpakt waardoor je direct een goed gevoel krijgt bij je nieuwe scheermes. Klinkt misschien gek, maar het is echt een vrouwen ding als je iets nieuws koopt en ‘dat’ ene gevoel krijgt van: ja, dit zit wel goed.

Wilkinson heeft weer wat leuks dit jaar uitgebracht namelijk de: f.a.b. uleuze scheermes die scheert in een tweerichtingsverkeer. Maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Doordat de bovenkant meebeweegt scheer je makkelijker in een beweging je haartjes weg. Door zijn ‘roze’ uiterlijk merk je al direct dat het echt een vrouwenscheermes is: en vooral mijn man eindelijk mijn scheermesjes niet meer aanraakt (óók fijn…).

Wat ik zo fijn vind aan deze nieuwe editie is dat het zo licht in de hand is, en vooral beter werkt. Ik heb eigenlijk nooit wat te klagen gehad hoor over alle Wilkinson scheermesjes: vooral omdat ik zo’n fijne ervaring ermee heb.

Het scheersysteem is natuurlijk iets duurder: maar gaat naar mijn mening véél langer mee. Je kunt eind van deze maand (april 2018) deze f.a.b. editie verkrijgen bij verschillende drogisterijen voor een leuk prijsje van € 14,99 navullingen per 3 stuks € 14,99. Aanrader voor als je een ‘goed’ en betaalbaar scheersysteem zoekt.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.