WIN: ik mag 2 x 25 euro aan STOCKON-boodschappen weggeven

Waarschijnlijk had je het al in de titel gezien maar ik mag 2 keer € 25 aan boodschappen weggeven. Maar hoe werkt het? Wat je waarschijnlijk niet weet is dat ik zelf ook van winacties hou, ik hou ervan om anderen blij te maken. Soms moet je even goed doen; maar vandaag heb ik dus een hele leuke winactie voor jullie. Dus. Kijken jullie mee?

* voor deze winactie heb ik zelf ook € 25 shoptegoed gehad.

STOCKON

Tegenwoordig kun je makkelijk je boodschappen online bestellen. Zo zijn er tegenwoordig verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor je boodschappen. Nou had ik het zelf ooit een keer bij mijn lokale supermarkt geprobeerd: dit viel helaas tegen want ik moest ook nog eens betalen om het te laten klaarzetten minstens €30 en ze hadden de verkeerde boodschappen klaargezet.

Nou is er dus een nieuwe aanbieder op de markt: STOCKON. Stockon heb ik weleens teruggezien in onlineadvertenties, maar nooit echt geprobeerd. Gelukkig mocht ik voor deze winactie ook zelf voor € 25 boodschappen bestellen: en het kwam net goed uit. Althans, je kent het wel eind vd maand en alles is zo’n beetje op. Daarom ging ik direct aan de slag met mijn boodschappen.

Hoe ging het te werk?

Je bestelt je boodschappen via een App. Zelf kreeg ik geen wachttijd te zien en kon dus direct aan de slag met het bestellen van mijn boodschappen. Wat ik vooral zag waren boodschappen voor een niet-al-te dure prijs. Gelukkig viel het onwijs mee, en was het eigenlijk alleen een kwestie van selecteren van mijn boodschappen. Zo had ik koffie en soep gekocht via een klik.

Als je het voor 21:00 besteld krijg je het ook nog eens de volgende (werk)dag binnen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je dag en tijd te selecteren wanneer het voor jou uitkomt.

Van pasta’s tot thee en harde broodjes, eigenlijk kun je bij STOCKON voor verschillende producten terecht. Erg fijn dus!

Wanneer het jou uitkomt

Ik koos mijn dag uit wanneer ik thuis was (in de avond) en nu was het afwachten. Zelf had ik het per ongeluk voor het weekend besteld, dus was het na het weekend binnen.

De bezorger was precies op tijd, ik had tussen 17:00 – 20:00 gekozen en de bezorger was er al om 17:00. Die avond heb ik nog genoten van mijn Aspergesoep en Harde broodjes.

WINACTIE:

Nu mag ik jou ook blij maken met € 25 aan boodschappen. Maar wat moet je doen?

* Volg me op Facebook en/of Instagram het wordt gecontroleerd, (ont)volgen heeft geen zin.
* Schrijf in de reacties waarom jij zo graag die € 25 bij STOCKON wilt winnen ( géén smeekbedes ).
* Vul een geldig e-mailadres in de reacties zodat ik je na afloop kan mailen.

 

28 mei 2018 ontvangen de winnaars een e-mail, ook wordt de winnaars bekend gemaakt op mijn Facebook. Houdt dus mijn Facebookpagina in de gaten!

 

Voor deze winactie geldt een privacyverklaring. E-mailadressen en IP-adressen worden niet openbaar gemaakt en worden enkel gebruikt voor deze winactie om de personen in kwestie te mailen.

#, #, #
author photo two

Mellanie

hondje Lucca, en maakt het beste van het leven met haar PTSS en Angststoornis.

31 reacties

 1. Adriana de Ruiter 28 mei 2018, 09:36

  goedemorgen! Lijkt me heerlijk om boodschappen thuis geleverd te krijgen! Boodschappen doen is niet mijn favoriete bezigheid, maar dat heeft misschien ook te maken dat ik vaak één of meerdere pleegkindjes op sleeptouw heb… Wat een luxe om alleen naar de voordeur te hoeven en dan met het uitpakken te mogen beginnen! Ik zou het supergraag eens proberen!

  Ik ga duimen! 😀

 2. Charissa Lowis-Liedekerken 27 mei 2018, 11:42

  Slepen met boodschappen… wie haat het niet. Een andere online bezorger al geprobeerd maar ik ben benieuwd of StockOn me beter bevalt. Duimen!

 3. Anita te Gussinklo 22 mei 2018, 07:21

  Met name voor de wat zwaardere/grote boodschappen lijkt me dit ideaal.

 4. Mijn moeder heeft diabetes & er was sprake van insuline spuiten mocht haar bloedsuiker niet dalen. Mam kreeg deze week ontzettend goed nieuws bij de controle => de waardes zijn gezakt. En heel belangrijk, voorlopig nog geen noodzaak voor insuline, yay 😀 Dat vraagt om een feestje, zonder zoete hapjes, maar met veel lekkere dingen. Zou heel graag proberen of dit iets is, het bestellen van je boodschappen online bij Stockon. Bij een bekende supermarkt was ik niet laaiend enthousiast. Maar het idee van op je bank bestellen en afwachten van bezorging klinkt te gek. Kan ik onderhand het feestje voorbereiden. Geweldig lijkt het me !

 5. Zooo deze actie kan ik goed gebruiken met mijn studentensalarisje!
  Ik maak graag kans en volg je ook op facebook (:

 6. Peggy van Bunderen 20 mei 2018, 14:13

  Super chill.
  Gebruik zelf al StockOn voor veel niet houdbare dingen, zoals koffie en wc papier! €25 zou dus gewoon super chill zijn.

 7. Peggy van Bunderen 20 mei 2018, 14:12

  Super chill.
  Gebruik zelf al StockOn voor veel niet houdbare dingen, zoals koffie en wc papier! €25 zou dus gewoon super chill zijn.

 8. Ik volg je al een tijdje op Facebook en je blog en wil graag in aanmerking komen voor deze actie ik wil graag Stockon uitproberen dit is een fantastische actie

 9. Wat een leuke winactie! Ik zou graag het gemak van StockOn zelf willen ervaren. Wat ik dan ga bestellen? Nutella natuurlijk! Want wie kan er nou zonder Nutella?!

 10. Ik zou heel graag het tegoed willen winnen! We kunnen het super goed gebruiken en vandaag komt ons derde pakket van Stockon voor het weekend. We zijn gewoon heel erg tevreden.
  Duimen maar allemaal!

 11. Ik zou heel graag het tegoed willen winnen! We kunnen het super goed gebruiken en vandaag komt ons derde pakket van Stockon voor het weekend. We zijn gewoon heel erg tevreden.
  Duimen maar allemaal!

reacties zijn gesloten.