Winactie: My I-Cover Telefoonhoesje naar Keuze

Ik geef vandaag een Telefoonhoesje naar keuze weg van My-icover.nl. My-iCover is in mijn ogen een goed bedrijf met een goede visie. Zij bieden o.a. smartphone hoesjes aan die ik vandaag mag verloten. Bij My iCover.nl profiteert u 24 uur per dag, 7 dagen per week een breed assortiment tegen de beste prijzen en met goede service die je erbij krijgt. Bij My iCover vindt je hele leuke en goede, zakelijke en schattige hoesjes en accessoires voor zowel iPhone en iPad als Samsung telefoons en tablets. Je betaald zelfs amper verzendkosten omdat het met PostNL wordt verstuurd.

Het hoesje dat ik op het oog heb voor mijn Samsung S6.
Het hoesje dat ik op het oog heb voor mijn Samsung S6.

Ik geef één hoesje weg naar keuze

Onderaan het artikel vindt je wat je moet doen voor de Smartphone hoesje naar keuze. Zo kun je zelf ook zo’n leuk hoesje winnen, laat je telefoon stralen met je nieuwe hoesje. Ik zag o.a. mooie smartphone hoesjes voorbij komen, maar ook meisjesachtige smartphone hoesjes die mij echt aanspreken. Hier kun je de website van My iCover vinden.

Waarom een telefoonhoesje?

Een Smartphone hoesje biedt je telefoon alle bescherming tegen krasjes en/of beschadigingen. Een smartphone met een hoesje kan 3 keer beter tegen stoten en verkleint de kans op gebruikerssporen aanzienlijk. Waardoor je telefoon na twéé jaar nadat je hem eigenlijk weer moet inleveren nog als nieuw. Je telefoon zal dus altijd mooi blijven! Tegenwoordig bieden meerdere bedrijven Smartphone hoesjes aan, maar je hebt ook bedrijven die goede, leuke, en mooie smartphone hoesjes verkopen. Zo kun je er ook goed mee voor de dag komen.

Waarde van uw GSM bij verkoop

Een mobiele telefoon die altijd zonder hoesje gebruikt is, zal veel minder opleveren door alle beschadigingen, dan eentje die nog als nieuw uit ziet.

Wat moet je doen?

* Volg me op Facebook
* Schrijf in de reactie’s waarom jij zo graag de Telefoonhoesje kunt gebruiken
* Vul een geldig e-mailadres in in de reactie’s

Eind van deze maand (Maart 2016), ontvangt de winnaar/winnaresse een mail in haar inbox.

#, #, #, #
author photo two

Mellanie

hondje Lucca, en maakt het beste van het leven met haar PTSS en Angststoornis.

12 reacties

 1. Ik zou heel graag mijn dochter willen verrassen met een nieuw hoesje voor haar verjaardag. 🙂

 2. Ik doe mee. mijn hoesje valt zo’n beetje uit elkaar dus ik kan wel een nieuwe gebruiken! liefs melissa

 3. met regelmatig neefjes en nichtjes op bezoek die graag gebruik maken van mijn telefoon kan die wel een nieuwe hoesje gebruiken

 4. ik volg je via FB (Marij Brand)

  Ik heb net een nieuwe telefoon gekocht maar heber nog geen hoesje voor gehaald. Dus dit zou perfect zijn! 🙂

 5. Wat een leuke actie doe graag mee. . Op het moment heb ik geen hoekje want deze is helaas gesneuveld en nu zit die in een sok omdat ik bang ben dat m’n iPhone valt ahha misschien toch maar eens voor een nieuw hoekje gaan

 6. Kan ik heel kort en krachtig over zijn… laat als een kluns met regelmaat we lis mijn telefoon uit mijn handen glippen

 7. Jaa wel een nieuw hoesje nodig !! Mijn telefoon is al tientallen keren gered van een val Door een hoesje dus hij begint een beetje op te raken dus het zal wel heel goed uitkomen Xxx

 8. Onze nieuwe tablet heeft alleen een rubberen hoesje op de achterkant. En dat is niet voldoende als de kids in de buurt zijn. De laatste tablet in huis heeft niet lang geleefd omdat deze op de voorkant is gevallen, natuurlijk zonder hoesje. Ik doe graag mee.

 9. Haha, geweldig, je blijft maar weggeven! Ik heb hem weer voor je gedeeld en gesaved op BL. Ze hebben idd leuke hoesjes, dus ik doe graag zo half/half mee, maar gun het anderen ook van harte. (Omdat ik al geluk had.)

reacties zijn gesloten.