Winactie: Tropilex Hangmat of Hangstoel

Je kent ze wel, waarschijnlijk van vakantie of ergens van een tropisch verhaal die je vroeger vaak hebt gehoord. De zon schijnt heerlijk en je kunt heel onderuit liggen of je zit rechtop te chillen in je hangmat of hangstoel. Ik kreeg een superleuk mailtje van Tropilex om een hangmat of weg te geven aan jullie zo kun je zelf ook heerlijk onderuit liggen in je eigen hangmat thuis. Ik mag één iemand blij maken met zo’n mooie prijs, onderaan het artikel zie je hoe en wat.

Wat kun je Winnen?

Ik geef één Hangmat of Hangstoel naar keuze weg, dit doe ik graag voor jullie. Zelf heb ik er ook een gehad, binnenkort wanneer ik op mezelf ga gaat hij heerlijk bij mij op balkon hangen. Zo kan ik in de zomer of lente heerlijk onderuit een boek lezen of jullie reacties door te lezen. Het lijkt mij heerlijk om wakker te worden en eerst even lekker onderuit te ‘chillen’ dat zou pas echt relaxed wakker worden! Zodra hij hangt maak ik nog een foto voor op mijn Instagram. Het lijkt mij in ieder geval super, en nu mag ik er ook iemand anders mee blij maken. Uiteraard mag je je eigen Hangmat of Hangstoel uitzoeken!

Je hebt keuze uit twee soorten: één Hangmat of Hangstoel

Je hebt zelf de keuze uit twee opties een Hangmat of Hangstoel. Met een Hangstoel kun je heerlijk zelf onderuit liggen met je voeten gestrekt je zit dan rechtop, je kunt dan bijvoorbeeld relaxed een boek lezen. Nu heb jij de kans om één van deze heerlijke hangmat of hangstoel te winnen van Tropilex. Je kunt alvast op de website kijken voor welke Hangmat en/of Hangstoel je het leukst vindt! Vermeld het ook in de reactie’s om meer kans te maken! Onderaan het artikel vind je wat je moet doen. Succes!

Wat moet je doen?

* Volg me op Facebook
* Schrijf in de reactie’s waarom jij zo graag de Hangmat of Hangstoel wilt winnen
* Vul een geldig e-mailadres in in de reactie’s

Eind van deze maand (Maart 2016), ontvangt de winnaar/winnaresse een mail in haar inbox.

#, #
author photo two

Mellanie

hondje Lucca, en maakt het beste van het leven met haar PTSS en Angststoornis.

59 reacties

 1. Om deze zomer in mijn eigen tuin te kunnen genieten van het mooie weer in een mooie Hangstoel

 2. ik leg me altijd maar opt gras in de zomer
  dus zo een hangmat zou echt ideaal zijn
  dan lig je lekker in de zon met een drankje

 3. kelly hoogesteger 23 maart 2016, 15:53

  ik zou het echt heel graag willen winnen voor mij en me man na een lange dag hard werken en dan thuis komen en heerlijk relaxen in de tuin. geen harde spijlen of vervelende kussens in de rug die niet goed liggen.
  maar gewoon heerlijk liggen en weg dommelen
  ik kan nu al niet wachten op de zwoele zomer avonden

 4. Kimberley de Jonge 20 maart 2016, 20:47

  Ik zou heel graag een hangstoel willen winnen. Zodat we optimaal kunnen genieten (niet alleen in de zomer!).
  We hebben pas onze vijver afgemaakt….echt prachtig en we kunnen er uren naar kijken. Daarom zou deze hangstoel ideaal zijn. Lekker vlakbij de vijver met een goed boek in de stoel kruipen en ondertussen genieten van onze mooie vijver.

  Waarom ik dan heel graag deze stoel wil, omdat hij onze tuin helemaal afmaakt! Hij is zo gaaf om te zien, echt een eyecatcher! En genieten doen we niet alleen in de zomer. Want mijn vriend zit nu al vaak op de stenenrand van de vijver te genieten. Dus deze stoel zou dit gevoel optimaal afmaken.

  Mochten we winnen dan sturen we je natuurlijk een foto van ons ultieme geniet moment bij de vijver!

 5. Heerlijk in een hangmat wil ik dagdromen van een tropisch eiland. Met cocktail in de hand en leuke muziek. Graag doe ik mee want dit jaar gaan we niet op vakantie. Dus, genieten we deze zomervakantie in ons tuintje. Ik hoop in een hangmat.

 6. Ik doe graag mee met deze winactie voor een hangstoel.
  Lekker de hele zomer relaxt hangen in mijn hangstoel met mijn jongste kleindochtertje op schoot.
  Wat zal dat fijn zijn.
  Om privéredenen heb ik geen Facebook meer. Hoop dat dat geen probleem is om wel mee te mogen doen.

 7. Heerlijk om van de zomer te relaxen met ons zoontje.
  ‘Brasil cappucino’ zou echt geweldig zijn!!!

 8. Wauw wat een super toffe winactie! Onze oude hangmat is helaas kapot, en daarom zou ik het heel erg leuk vinden om een nieuwe hangmat (of hangstoel) uit te zoeken. Nu het beter weer wordt, heb ik steeds meer zin om naar buiten te gaan en lekker in het zonnetje te zitten. Mijn vader is bijna jarig (en omdat ik nooit een leuk en origineel cadeau kan verzinnen) zou ik het heel erg leuk vinden om hem dit jaar te verassen met een mooie nieuwe hangmat of hangstoel. Ik heb net al even op de website gekeken en heb er al veel mooie tussen gezien! Ik heb alle stappen gevolgd, dus fingerscrossed 🙂

 9. Het lijkt me heerlijk om in weg te dromen en alvast in de vakantiesfeer te komen! Grenada vind ik mooi!

 10. Het lijkt me heerlijk om in weg te dromen en alvast in de vakantiesfeer te komen!

 11. Ik doe mee voor de hangmat! Heerlijk vakantie vieren in mijn tuintje komende zomer!

 12. Mijn vrouw wil er al lange tijd heel graag een en hiermee kan ik haar verrassen als ik win. Ik ontken niet dat ik het zelf ook heel leuk vind om in te relaxen….

 13. Voorjaar is in aantocht, zon schijnt al heerlijk…
  en ontspannen doe ik dan graag in Hangstoel Tropical.
  Fijn in al zijn eenvoud 😉
  Laat dan de zomer maar komen!!

 14. We hebben helaas onze vakantie af moeten zeggen wegens omstandigheden maar met deze geweldige hangmat kunnen we toch nog heerlijk vakantie vieren in eigen tuin.. 🙂

reacties zijn gesloten.