Winactie: Sjaal naar keuze van Winterjassen.com!

Vorig jaar, had ik al een super leuke winactie in samenwerking met Winterjassen.com (*). Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in warme jassen en accessoires, zoals o.a. een roze sjaal die ik vandaag voor jullie review. Maar daar blijft het niet bij: ik mag deze roze sjaal ook weggeven! Lees dus vooral eventjes verder wat je moet doen..

Het product dat ik benoem is gekregen, en bevat een externe link (*).

Eindelijk een goede sjaal

Ik test deze sjaal nu al 2 weken, waardoor ik een goede impressie heb gekregen hoe de sjaal aanvoelt. Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit zo’n warme sjaal gehad, zelfs niet wat er in de buurt kwam. Ik vind de sjaal warm en vooral heel erg fijn om me nek zitten, en eindelijk mag ik weer wat weggeven. Dus zoek je nog een warme wintersjaal? (de sjaals zijn in meerdere kleuren) Ik mag één iemand blij maken met zo’n mooie prijs, onderaan het artikel zie je hoe en wat. Doe dan vooral mee met deze winactie:

Over Winterjassen.com

Ook al denk je op het eerste gezicht misschien van wel, winterjassen is géén webshop! In plaats daarvan bieden we je een overzicht van wat er in andere webshops te koop wordt aangeboden. Juist vanwege deze werkwijze krijg je via winterjassen.com het meest complete productaanbod te zien: je shopt immers niet bij één, maar bij vele webwinkels tegelijk!

Onderaan het artikel vind je wat je moet doen. Succes!

 

img_5917

 

Met zo veel keuze dreig je al snel tussen de winterjassen de winter niet meer te zien. Daarom kan je je keuze gemakkelijk filteren op basis van merk, stijl, prijs en webshop. Dit is gemakkelijk, overzichtelijk en via elke pagina te bereiken: via de bovenbalk kan je eenvoudig zoeken en navigeren. Nog niet genoeg van winterjassen? We hebben niet alleen een mega-productoverzicht, maar ook een blog over alles wat met winterjassen te maken heeft.

Wat moet je doen?

* Volg me op Facebook (het wordt gecontroleerd, dus ontvolgen heeft geen zin)
* Schrijf in de reacties waarom jij zo graag deze sjaal wilt winnen
* Vul een geldig e-mailadres in in de reacties
* Laat in de reactie’s achter welke kleur je wilt hebben: roze sjaal, grijze sjaal, lichtbruin/beige sjaal

10 november (2016), ontvangt de winnaar/winnaressen een mail in haar inbox. Ook word de winnaar/winnaressen bekend gemaakt op mijn Facebook.

#, #, #, #, #, #
author photo two

Mellanie

hondje Lucca, en maakt het beste van het leven met haar PTSS en Angststoornis.

17 reacties

 1. nancy van der kamp 10 november 2016, 14:17

  grijs zou helemaal geweldig zijn! staat vast erg leuk bij mn nieuwe jas 🙂 dus ik doe mee

 2. Tegelijkertijd in meerdere webshop zoeken? Geniaal! Herinnert mij aan Trivago, waar je een hotel op meerdere hotel-websites laat zoeken. Bespaard veel moeite en tijd. Ik heb een nieuwe jas maar nog geen mooie sjaal. Een roze sjaal zou er perfect zijn. Ik volg je al Facebook.

 3. Jaaa! Ik zou graag een roze sjaal willen winnen omdat ik het zo koud heb dat mijn kippenvel te zien is vanaf de maan. Ik ben een warmte mens en op mijn altijd saaie zwarte jas mag wel een leuk kleurtje gezien worden. Ik volg je op facebook zoals gevraagd, ik ben benieuwd!!

 4. Wat leuk! Ik ga je gelijk beginnen te volgen, niet alleen op FB maar alle linkjes die je hebt staan. 🙂 Mocht ik winnen dan graag in het lichtbruine/beige kleurtje. 🙂

 5. doe graag mee voor mijn vrouwtje, met de winter voor de deur is een mooie sjaal altijd welkom, de roze graag

 6. leuke actie, doe graag mee voor mijn dochter die een echte sjaalfreak is, de roze graag

 7. Ik moet door weer en wind met de fiets, dus een sjaal is wel nodig. Die heb ik ook; een zwarte. Zo’n roze is natuurlijk wel erg leuk ter afwisseling. Roze is overigens ook mijn lievelingskleur. Ik vind ‘m heel mooi!

 8. Leuke blog! Ik doe graag mee voor de grijze sjaal, die kan mijn vriend net iets beter lenen Dan de roze 🙂

 9. Leuke actie! Ik doe graag mee! Ik heb een mooie nieuwe winterjas, maar nog geen bijpassende sjaal! Lichtbruin zou super zijn! Nu duimen!

 10. Leuke winactie, leuke sjaal ook, ik zou graag de kleur beige willen. Straks lekker warm op de scooter als ik ‘m naar me werk ga. Verder veel succes met mellaah ik lees bijna altijd je blogspot.

 11. Wat leuk deze actie komt als geroepen.
  Wat is er al een eindje op zoek achter,
  een mooie grote roze sjaal.
  Door mijn handicap is het moeilijk om een
  Mooie jas te vinden waardoor een grote
  Sjaal ideaal voor me is.

  Ik volg u al een tijdje op sociale media.
  Je blog zijn zeer variërend maar zeer interessant

 12. Wat een leuke actie, en wat een mooie sjaal!
  Ik zou heel graag deze sjaal willen winnen omdat ik echt altijd een sjaal draag in de herfst en winter dus ik zou wel graag mijn collectie willen uitbreiden met dit mooie exemplaar. 🙂
  Ik zou voor de roze kiezen! Ik volg je nu ook op Facebook dus ik ben erg benieuwd naar als je toekomstige berichten. 🙂
  Groetjes,
  Lian Lieke

reacties zijn gesloten.