Laden...

winterse producten van Babor om blij van te worden

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als ik pakketjes krijg van Babor dan zijn het ook echt plaatjes, het maakt me dan ook als vrouw erg blij.

Babor is een merk vanuit ons buurland: Duitsland dit zie je echt niet van de producten af het lijkt meer Amerikaans of in die trant. Genoeg gepraat jullie zijn natuurlijk benieuwd naar de 3 nieuwe producten voor de aankomende winter. Afijn, kijk dus vooral eventjes mee.

Qua verzorging heeft Babor goede producten om jezelf te verzorgen, dit komt omdat ze vooral letten op de natuur en milieu daarom testten ze ook niet op dieren. Babor is de beauty merk die al sinds 1956 bestaat, met heel veel verschillende verzorgingsproducten waar vrouwen én mannen erg blij van worden.

Omdat ik vaker de producten van Babor uitprobeer kan ik goed de producten met elkaar vergelijken. Zo vindt ik dat ze hun producten allemaal klasse laat uitstralen, en de verpakkingen zien er altijd heel netjes uit waardoor je direct de producten van Babor herkent.

Ik kreeg 3 producten opgestuurd: een Creamy Lip Colour, Mascara, en een Winterlakje.

Zoals ik al eerder vertelde kun je de producten van Babor goed herkennen door hun verpakkingen met klasse, zo ook deze Lippenstift ik kreeg nummer 19 er zijn er in totaal 20. Deze mooie kleur in Woodrose zorgt voor verzorging en een mooi roze finish voor op je lippen. Babor beloofd dan ook voor een mooie opvuleffect, wat het ook doet.

Normaal doen roze kleurtjes mij eigenlijk niks, het staat door mijn blonde haren vaak ‘Barbie’ daarom draag ik ze vaak niet. Deze kleur heeft meer een oudroze toon en ik moet eerlijk bekennen dat ik deze kleur (Woodrose) wel wat vindt hebben.

Ultra Definition Mascara black

Mascara’s zijn nooit weg, ook omdat je ze om de 3 maanden moet vervangen. Deze Ultra Definition Mascara moet zorgen voor een open blik. Nou moet ik eerlijk bekennen dat het gewoon een normale Mascara is, en er eigenlijk niet veel bijzonders doet het werkt fijn en het ziet er goed uit op de wimpers en daar blijft het bij.

Nail Colour 12 crema caffe

Zodra de winter eraan komt, kun je de winterse nagellakjes uit de kast halen. Dit lakje heeft een bruine finish wat er goed uit ziet en goed kunt dragen tijdens deze aankomende kouden dagen. Het lakt fijn, en je hoeft eigenlijk maar 1 laagje te gebruiken om resultaat te kunnen zien. Fijn dus!

  1. Creamy Lip Colour Nummer 19 € 23,50
  2. Ultra Definition Mascara black € 24,00
  3. Nail Colour 12 crema caffè € 12,50

Verkrijgbaar online via de website van Babor.

Kende jullie het merk Babor al? Zo ja, waarvan?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg