Laden...

wittere tanden door de Houtskool van Carbon Coco

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De Instagram-trends vliegen je om je oren, maar werken ze ook echt? Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Carbon Coco die houtskool tandpasta heeft die je tanden witter moet laten lijken.

Nou ben ik liever geen proefpersoon voor producten die uit het buitenland komen, maar ik zag een aantal webshops in Nederland die het product ook verkopen. Door hun goede advertentie op het internet werd ik toch wel erg benieuwd en ging met het product aan de slag.

Carbon Coco is een 100 procent natuurlijk product die je tanden steeds witter laat lijken. Nou heb ik van mezelf witten maar ook gele vlekjes op mijn tanden, ook al heb ik nooit gerookt of iets. Toch leek het mij een goed idee om het product uit te proberen.

Carbon Coco is dierproefvrij, tandarts approved en wordt wereldwijd verstuurd via hun webshop. Goed om te weten dus, voordat we beginnen!

Steeds vaker zie je houtskool in producten voorbijkomen: de Acne maskers met lijm bijvoorbeeld die erg pijnlijk zijn zit dus ook houtskool in. In maskers wordt tegenwoordig ook houtskool verwerkt omdat het goed voor je huid is en Acne tegen gaat. Nu zit het ook in tandpasta om je tanden witter te laten lijken. Maar werkt het ook echt?

Nou heb ik niet al te perfecte tanden, dus een opfrisbeurt kan ik dus wel gebruiken. Met de ‘Ultimate Carbon Kit’ die ik opgestuurd kreeg kon ik aan de slag.

Wat natuurlijk te verwachten was: maar mijn tanden werden zwart. Ik wist dat het ging gebeuren maar het is toch ‘apart’ om het eventjes in een kort woordje te omschrijven. Het geeft geen aparte smaak maar het spoelen is achteraf wel noodzakelijk anders zijn je tanden zo zwart. Zelf merk ik wel wat verschil maar niet ‘heftig’ dit was natuurlijk maar 1 keer maar ik ben erg benieuwd als ik vaker met Houtskool poetst.

Carbon Coco heeft een online webshop en de kit die ik opgestuurd kreeg is €42.95.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.