Laden...

wittere tanden met Colgate Expert Complete tandpasta

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van mijn PR-bureau. Normaal weet ik eigenlijk wel wat ik opgestuurd krijg, maar deze keer was dat niet het geval. Ik kreeg een grote doos opgestuurd en daarin zat 1 tandpasta.

Is een merk dat ik zelf vooral ken van hun tandpasta’s maar ik wist niet dat ze ook tandenborstels en andere mond hygiënische producten verkochten. Colgate bekend van hun rode verpakkingen komt deze maand met een nieuwe tandpasta.. namelijk de Colgate Expert Complete tandpasta en uiteraard mocht ik hem voor jullie uitproberen.

In een doos, zat een doos. Ja echt! en daarin zat weer productinformatie mét de nieuwe tandpasta. De nieuwe whitening tandpasta moet ervoor zorgen dat je binnen een aantal weken, spik spinter wittere tanden krijgt. Nou had ik al last van een paar vlekjes, dus dat kwam goed uit.

Nou heb ik de tandpasta een aantal dagen uitgeprobeerd voor het gewenste effect. Ik moet zeggen dat ik de mint erg fris aanvoelt in de mond.

Deze tandpasta werkt voor mij prima, niet perfect maar je ziet wel effect. Nou moet ik natuurlijk bekennen dat ik deze tandpasta nu maar een paar dagen gebruik.

Ik zal hem zeker vaker kopen, alleen vindt ik een nadeel de prijs. Ik denk dat je voor een goedkopere merk hetzelfde effect kan krijgen. Verder ziet de verpakking er wel netjes en goed uit.

Colgate Expert Complete Tandpasta is verkrijgbaar voor € 12,99 bij o.a. de Kruidvat waar nu (31-07) een actie loopt een plus een gratis voor 60 ml.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.