Laden...

Wolky 8026 Hopewell

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dit pakketje opende. Ik heb schoenen gekregen voor mijn blog om te reviewen van een PR bureau.

De schoenen zijn nieuw in het assortiment van Wolkyshop die meerdere vestigingen hebben en een leuke Webshop! Het zijn echte kwaliteitsschoenen, meestal erg duur maar je doet er wel ontzettend lang mee. En ze zijn de moeite waard om een paar te kopen. I love it! Benieuwd?

Toen ik dit pakketje opende zag ik hele mooie schoenen tevoorschijn komen! Ik ben verliefd haha! Ik zat al een tijdje op dit pakket te wachten alleen wist ik niet welke variant ik zal krijgen.

Ik heb deze leuke Brown variant gekregen en ik ben er superblij mee. Deze schoenen zijn normaal € 189,95 in de winkel of op de Webshop. Ik heb hele leuke foto’s gemaakt om de schoenen goed te laten zien.

Deze schoenen zitten lekker en je merkt verder helemaal niet dat er hoge hakken onder zitten. Wolky heeft overigens een heel leuk assortiment die voor iedereen wat wils heeft dus neem vooral een kijkje op hun website! www.wolky.com In de Wolkyshop kun je een leuk paar schoenen scoren!

Dit zijn de: 8026 Hopewell
Kleur: 930 bruin-leopardprint leer
Prijs: € 189,95
Hier verkrijgbaar: https://www.wolkyshop.com/dames/laars-halfhoog/8026-hopewell/8805/8813

Het zijn fantastische schoenen en ze lopen heel erg lekker! Hebben jullie het over voor goede schoenen?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie