Laden...

Wolky 8026 Hopewell

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dit pakketje opende. Ik heb schoenen gekregen voor mijn blog om te reviewen van een PR bureau.

De schoenen zijn nieuw in het assortiment van Wolkyshop die meerdere vestigingen hebben en een leuke Webshop! Het zijn echte kwaliteitsschoenen, meestal erg duur maar je doet er wel ontzettend lang mee. En ze zijn de moeite waard om een paar te kopen. I love it! Benieuwd?

Toen ik dit pakketje opende zag ik hele mooie schoenen tevoorschijn komen! Ik ben verliefd haha! Ik zat al een tijdje op dit pakket te wachten alleen wist ik niet welke variant ik zal krijgen.

Ik heb deze leuke Brown variant gekregen en ik ben er superblij mee. Deze schoenen zijn normaal € 189,95 in de winkel of op de Webshop. Ik heb hele leuke foto’s gemaakt om de schoenen goed te laten zien.

Deze schoenen zitten lekker en je merkt verder helemaal niet dat er hoge hakken onder zitten. Wolky heeft overigens een heel leuk assortiment die voor iedereen wat wils heeft dus neem vooral een kijkje op hun website! www.wolky.com In de Wolkyshop kun je een leuk paar schoenen scoren!

Dit zijn de: 8026 Hopewell
Kleur: 930 bruin-leopardprint leer
Prijs: € 189,95
Hier verkrijgbaar: https://www.wolkyshop.com/dames/laars-halfhoog/8026-hopewell/8805/8813

Het zijn fantastische schoenen en ze lopen heel erg lekker! Hebben jullie het over voor goede schoenen?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

6 reacties

januari 30, 2016
0

wat ben ik blij met deze wolky slippers
na lang zoeken in deze kleur heb ik ze gevonden
de volgende keer hoef ik niet meer zo lang te zoeken
in vervolg ga ik direckt naar de wolkyshop
wat een fijne en snelle service heel heel hartelijk dank

I love to write. I mean, I really love to write. It’s probably the only passion I have stronger than love. But I need to know what college to go to.. . What college should I go to for Creative Writing?.

december 29, 2015
0

I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.|

december 17, 2015
0

I just could not leave your website prior to suggesting that I extremely loved the standard info a person supply for your guests? Is going to be again often in order to inspect new posts

The single most important part of success is deciding to be one.

september 1, 2015
0

Erg leuke schoenen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: