Laden...

zelfgemaakte onderzetters van Studentendrukwerk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als blogger mag je zo-nu-en-dan producten uitproberen, nou is het niet altijd zo dat je zelf mag kiezen.

Gelukkig mocht in vandaag mijn bierviltjes ontwerpen en uitproberen. Nou klinkt het gek maar ik ben zelfs blij met de kleinste dingen die ik krijg: het heeft allemaal waarde. Bedrijven groot of klein, ze steken er allemaal energie in en dat vind ik erg fijn. Als we allemaal nou achter onze keuzes staan in het leven, maken we het een klein beetje leuker.

Vandaag mocht ik aan de slag met bierviltjes van het bedrijf Studentenwerk 50-stuks maar liefst. Nou wist ik niet direct wat ik op de bierviltjes wilde hebben.

Nou zijn bierviltjes handig voor verjaardagen, onder een kast die wiebelt of gewoon als onderzetters. Studenten gebruiken deze onderzetters natuurlijk voor alles en nog-wat ;-).

Boeken tot Scripties en T-shirts, als student kun je niet zonder of met deze spullen. Bij Studentendrukwerk kun je verschillende producten naar eigen wens ontwerpen.

Wil je dus je eigen gezicht op je boek hebben (bijvoorbeeld ;-)) dan kun je bij studentendrukwerk goed terecht. Als je je product ontwerpt heb je het al binnen een paar dagen binnen. Zo had ik mijn bierviltjes ontworpen op mijn Tablet maar je kunt het op verschillende apparaten doen, zo hoef je niet je PC erbij te pakken. Makkelijk en snel dus!

Natuurlijk heeft Studentendrukwerk meerdere producten beschikbaar, dus het is zeker een kijkje waard voor als je nog iets kwalitatief tegen een lage prijs wilt ontwerpen.

Nou valt er natuurlijk niet veel te vertellen over bierviltjes op zich. Maar.. ik kan je wel vertellen hoe de ontwerpproces verliep.

Het ontwerpproces ging eigenlijk best snel, ik begon met het maken van mijn account (omdat dat meestal erg lang duurt, vind ik persoonlijk!) maar.. dat viel eigenlijk erg mee. Met een paar klikken had ik via mijn Tablet een account en kon ik aan de slag met het ontwerpen van mijn bierviltjes.

Ik wilde natuurlijk ook iets voor mijn blog ontwerpen, omdat ik niet alleen maar iets voor mezelf kan ontwerpen. Zo dacht ik aan mijn Facebook-header met mijn Logo. Eigenlijk heb ik 2-afbeeldingen in één geplaatst en toen dacht ik: Ah, dat is ‘m! Dus was het alleen een kwestie van bestellen.

Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling al binnen. En ik moet zeggen: de kwaliteit is stevig (niet te vergelijken met van de kroegviltjes) en daarop staat ook nog eens me eigen ontwerp.

Zo kan ik iedereen mijn visitekaartje op een bierviltje geven, als ze vragen om mijn blog (gebeurd heel vaak). Dan hoef ik niet naar mijn tas te graaien, maar hoeven ze alleen maar onder hun drinken te kijken. Handig toch?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.