Laden...

zelfreflectie afgelopen jaar

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is bijna december, en ik moet zeggen dat ik een aantal dingen al van mijn bucketlist af heb gekruist.

Sterker nog mijn dingen zijn echt uitgekomen. Nou heb ik toch wel een aantal dingen die ik aankomende maand wil doen. Daarom maak ik nog voor het aller-laatste-keer voor dit jaar een verkorte bucketlist. En vertel ik je wat ik al van mijn lijstje af hebt gestreept.

Dit zijn de dingen die ik al van mijn lijstje af heb gekruist:

Blog groter maken

Bloggen is mijn droom, bloggen is mijn aller en ik kan gewoon niet zonder. Zo heb ik laatst een interview afgelegd (waarover binnenkort meer!). Heb ik op de website van VICE gestaan, vorig jaar in een Magazine CosmoGirl! Met een 3-pagina lange interview. En dit jaar heb ik mijn allergrootste samenwerking aan de haak geslagen (Boxspring bed van Grootbedden.nl) daarnaast ook andere grotere projecten afgerond. En krijg ik dagelijks wel pakketjes van verschillende bedrijven.

Zelfvertrouwen

Door mijn blog, voel ik me sterker in me vel. Ik doe nog niet alles zelf maar ik kom in ieder geval buiten ook al is het heel kort. Ik doe namelijk wat ik leuk vind en dat maakt me persoonlijk ook blij. Bovendien heb ik dan ook wat te vertellen, dan alleen maar ‘ ik doe niks ‘.

Sporten

Ik ben nu meer als een half jaar lekker aan het sporten. Hierdoor ben ik ook beter in me vel gaan zitten. Ik ben van 89 kilo naar 82 gegaan en nu is het zo’n beetje stabiel. Dit komt ook meer door mijn situatie. Ik moet meer naar buiten en gezonder eten en niet zoveel stress hebben, ik denk dat ik dan meer af val dan nu.

Dingen die ik nog wil doen (voor in de toekomst):

Kijk ik begrijp ook wel dat niet alles in een maand kan. Ik ben zo ingesteld: lukt het niet meer voor dit jaar doe ik het volgend jaar. Ik heb altijd wensen en doelen die ik wil bereiken. Daarom heb ik hieronder nog een aantal dingen, die ik de komende periode alsnog wil aanpakken of aanpassen:

Mijn huis’je’ veranderen

De laatste tijd ben ik aardig bezig met mijn huis, zo heb ik laatst mijn keuken vervangen met nieuwe apparatuur. Vorig jaar (toen ik op mezelf ging) besloot ik om tweedehands apparaten aan te schaffen, en zodra ik het geld en tijd bij elkaar had gevonden alles nieuw aan te schaffen zodat alles zuiniger en langer mee ging. Ik ben zo blij met mijn nieuwe aanschaffen! Ik ging eerst twijfelen (zoals ik altijd doe bij alles..) maar achteraf was het ook echt wel handig om te hebben.

Volgend jaar (in 2018) heb ik alsnog de wens om te verhuizen, zo heb ik nu best wel een klein huis’je’. Maar zodra ik wat groter woon wil ik het ook groter aanpakken. Zo wil ik een aantal dingen die verandert worden. Mooiere lampen, spullen en andere kleurcombinaties. Dat lijkt me gewoon super.

Tattoo zetten

Nou wilde ik na mijn 3de tattoo al snel een ander. Nou vind ik wel dat tattoos betekenissen moeten hebben, zo heb ik laatst een mooie tekst gezien waarbij ik direct zoiets had: wow, dat slaat op mij?! Daarbij wil ik dan wel aparte rozen, niet die je altijd ziet. Dit wil ik op mijn heup hebben. Alleen waar ik normaal heenga is het vrij duur. Dus moet ik nog eventjes doorsparen! Maar dat hij er komt staat vast.

Naar Londen

Nou ben ik werkelijk nog nooit in het buitenland geweest. Behalve België, Antwerpen en Frankrijk. Ik heb nogal wat angsten.. en hoop ook geen vliegangst te krijgen. Maar ik en mijn vriend willen graag ergens heen in Londen. Meestal als ik iets wil, lukt het ook maar nu hopen dat alles goed gaat. We hopen in December te gaan. Maar ik weet nog niet of het lukt.. zo snel.

Meer bloggen

Ik heb natuurlijk een aantal dingen al bereikt qua bloggen. Maar ik wil er alles uithalen, wat er zeg maar uit te halen valt. Zo wil ik vaker dan 1 keer per dag bloggen, ander lay-out? Of aanpassing daarvan. En meerdere gastbloggers zodat er een leuke variatie tussen zit.

Heb jij dingen die je van je bucketlist af kunt strepen, of dingen die je nog wilt doen?