Laden...

zijdeglans shampoo en conditioner van GUHL

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Glanzend haar willen we allemaal wel, zo beloven deze twee nieuwe producten van Guhl dat te doen.

Guhl is de merk op het gebied van haarverzorging en vooral voor een Budget. Nou heeft Guhl weer een nieuwe Shampoo en Crèmespoeling uitgebracht die ik graag met jullie doorneem, kijk dus vooral eventjes verder.

De nieuwe lijn van Guhl beloofd dus een zijdeglans in je haar door de Kobushi Magnolia en de Nutri-Zijdeprotiëne-Complex wat ik eventjes heb opgezocht:

Kobushi Magnolia: is de boomsoort in het noordelijke van Japan. En wordt gezien als een symbool voor het vrouwelijke schoonheid. De micro oliën die in dit product zitten bevatten verzorgende eigenschappen en voor een lekkere lucht.

Nutri-Zijdeproteïne-Complex: de zijdeproteïne in deze nieuwe producten zorgen voor het zijdeglans waarover ze het hebben.

Zijdeglans Shampoo

Niks is zo fijn als shampoo die je haren voedt ondanks je je haren goed reinigt. Zodra je deze shampoo in je haren masseert ruik je de heerlijke Magnolia geur.

Guhl is naast alle dure merken goed in hun soort, daar bedoel ik mee dat ze ook doen wat ze moeten doen en herken je de geuren uit deze producten uit duizenden. Naast dat ze verschillende ingrediënten bevatten ruiken ze toch wel een beetje naar hetzelfde, gelukkig is het geen geur die je na een tijdje zat wordt.

Deze zijdeglans shampoo is verkrijgbaar voor: € 7,99.

Zijdeglans verzorgende Conditioner

Naast een goede shampoo die je haren reinigt moet je natuurlijk wel een product hebben die je haren na een goede wasbeurt voedt. Zo geeft deze zijdeglans shampoo ervoor dat je het doffe effect in je haren als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Voelt je haar droog en dof aan? Dan is deze Conditioner zeker wat voor jou. Nou moet ik zeggen dat ik altijd meer weg ben van de GUHL conditioner dan de shampoos dit komt omdat de shampoo eigenlijk mijn haren doffer eruit laten zien, daarom ben ik blij met zo’n voedende conditioner die het nog een beetje compenseerd.

Zijdeglans verzorgende Conditioner van GUHL is verkrijgbaar voor €7,99.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg