Zijn jullie Spiritueel ingesteld?

Je leest het goed in de titel. Ik ben zelf namelijk Spiritueel ingesteld, maar ik praat er liever met niemand erover. Het is iets van mij, en ik denk dat ik dit ook voor mezelf moet houden. Nou kreeg ik laatst een leuk e-mailtje van een Spiritueel bedrijf, of ik een ketting en een olie voor mijn Angstaanvallen wilde proberen. Dit wilde ik namelijk al een hele tijd, maar ik was altijd zo van: ‘werkt zoiets wel?’ Want je weet natuurlijk nooit. Nou heb ik het zelf altijd wel gehad met dat soort kettingen, en ik denk dat ieder zo zijn ding heeft met spiritueel zijn.

De product is gekregen ter review.

Het geeft mij een bepaald energie ik kan het niet uitleggen, zoals ik al zei het is eigenlijk niet iets waar ik over praat. Ik heb er een soort van aanleg voor ik vond het als kind al interessant. Ik geloof niet in die spirituele dingen die je op tv ziet, daar heb ik niks mee. En ik denk dat meerdere mensen daar niks mee hebben.

Zijn jullie spiritueel ingesteld? Ik ben echt super benieuwd!

IMG_4944

IMG_4953

IMG_4948

Ik kreeg een ketting opgestuurd, die ik zelf heb uitgezocht. Het is namelijk een ketting die echt bij mij past: hij helpt mij energie te geven, oud zeer te verdrijven, en mij te helpen door te gaan in het leven. Zo leg ik het op deze manier het beste uit, zoals jullie weten heb ik nog steeds moeite met het verleden te verwerken.

En deze ketting helpt me hierbij. Ik moet zeggen dat deze ketting heel goed bij mij past. En ik heb er echt een goed gevoel bij en ik denk dat deze ketting me echt helpt. En dat bedoel ik helemaal niet om het product aan te prijzen maar omdat ik denk dat die echt werkt.

Ook kreeg ik een olie opgestuurd die vermindert en verlicht nervositeit, stress en hartkloppingen. Precies eigenlijk wat Paniekaanvallen met iemand doen. Ik raakte benieuwd, en daarom vond ik het ook niet erg om daarvoor er geld bij te leggen. Het product komt uit Japan, en dat vind ik juist een pluspunt. Want tegenwoordig alle neppe producten worden in Taiwan en dat soort landen gemaakt, natuurlijk niet alles! En daarom wilde ik de olie ook heel graag uitproberen.

De lotion is voor een Droge en/of gemengde huid. En mijn huid is zelf eigenlijk meer vet/gemengd. Maar ik heb me ooit laten vertellen door een Schoonheidsspecialiste dat ik meer een gemengde huid heb. Als je de lotion toegevoegd aan een dagcrème of masker, geeft het elke crème meerwaarde en werkt de lotion ook beter. Net zoals de ketting heeft de lotion werking bij traumatische ervaringen, bij ziekten en pijn zal oranjebloesem verlichting brengen. De lotion zal voor een vette huid zal een tonic samentrekkend werken en zal je gezicht rust en ontspanning geven, die iedereen verdient.

Tot nu toe vindt ik de Lotion en de Ketting heel erg interessant. Ik denk dat dat het beste woord er voor is. Ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden.. Zijn jullie spiritueel? Hebben jullie iets meegemaakt waarover je je twijfels trekt? Laat het achter in de comments, want ik ben benieuwd of jullie ook ooit zo’n moment hebben gehad. En ik vind: laat iedereen in zijn eigen dingen geloven, sinds ik klein was wist ik dat ik spiritueel was. En sinds een tijdje weet ik het zeker, hoe ouder hoe wijzer je met de tijd wordt.

De prijzen & linkjes van de producten

€ 10,20 ,- Link Ketting

€ 18 ,- Link Lotion

12 reacties
 1. Jeanine zegt

  Ik ben zeker wel een beetje spiritueel ingesteld. Begrijp wel dat je het niet met Jan en alleman wilt delen omdat mensen het toch vaak een soort van abracadabra vinden. Toch is er niks mis mee. Ik geloof er wel in.

  1. Mellanie zegt

   Ik snap je wel! Maar ik wil het het liefst voor mezelf houden. Ook omdat ik het nog pril is! Gelukkig geloof je er wel in..

 2. Ilona zegt

  Absoluut! Er komt een moment in je leven dat je je afvraagt of er méér is. Energie. Je kan een sfeer ergens voelen, denk maar eens terug aan een moment dat je nietsvermoedend een kamer binnen liep en voelde dat er bijvoorbeeld spanning was. Maar bloggen over spiritualiteit is weer heel wat anders, haast alsof je spiritueel uit de kast moet komen. Ik vind het knap van je en ik denk dat er veel meer mensen zijn die zich ermee bezig houden en het nu nog voor zichzelf houden omdat ze toch een beetje bang zijn voor het oordeel van een ander.

  1. Mellanie zegt

   Zo voelt het eigenlijk ook! Je schrijft echt precies hoe ik me voelde tijdens het typen van dit artikel.. Bedankt voor je reactie!

 3. Claudia zegt

  Ik weet niet of ik mezelf echt spiritueel moet noemen, maar ik geloof denk ik wel in andere middelen die bij jou bijvoorbeeld tegen paniekaanvallen werken. Ik denk dat er meer is dan alleen een medische kant van het verhaal. Je merkt het soms ook wel dat er meer is dan alleen wat je ziet en wat je hoort, dus ik denk dat ik aan die kant wel een beetje spiritueel ben ingesteld. Ben wel benieuwd naar je ervaringen van de lotion en de ketting!

  1. Mellanie zegt

   Bedankt, en ik hoop het zelf ook!

 4. Dinja zegt

  Ik kan niet zeggen dat ik er in geloof maar ik vind het wel erg interessant (ook als kind zijnde al!).
  Zelf heb ik er gewoon weinig ervaring mee en kocht ik edelstenen eigenlijk alleen omdat ik ze heel mooi vond (vooral die glimmende). Misschien moet ik me er wel meer in gaan verdiepen!

  1. Mellanie zegt

   Bedankt Dinja voor je reactie, goed dat je er ook zo over denkt!

 5. Geert zegt

  Hoi Mellanie,

  Ja dat klopt, het is niet iets waar je dagelijks over praat maar het is toch weer te bijzonder om te delen.
  Zo kocht ik laatst een steen bij http://www.gecko-shop.nl en voel me dara erg goed bij.
  Hij geeft mij energie.

  1. Mellanie zegt

   Bedankt voor het delen! 🙂

 6. Mathilde zegt

  Gelukkig zijn er steeds meer mensen die voelen dat er meer Is. En weet je, een steen en hydrolaat zijn ook gewoon mooi en lekker! Als het goed voelt voor jou, dan Is dat prima. Je merkt vanzelf aan een gesprek of een ander ook wat spiritueler Is ingesteld. Je zal verrast zijn hoeveel mensen dit zijn!

  1. Mellanie zegt

   Bedankt voor je reactie, ik merk zeker nu al verschil!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.