Laden...

zijn jullie spiritueel ingesteld?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je leest het goed in de titel. Ik ben zelf namelijk Spiritueel ingesteld, maar ik praat er liever met niemand erover. Het is iets van mij, en ik denk dat ik dit ook voor mezelf moet houden.

Nou kreeg ik laatst een leuk e-mailtje van een Spiritueel bedrijf, of ik een ketting en een olie voor mijn Angstaanvallen wilde proberen. Dit wilde ik namelijk al een hele tijd, maar ik was altijd zo van: ‘werkt zoiets wel?’ Want je weet natuurlijk nooit. Nou heb ik het zelf altijd wel gehad met dat soort kettingen, en ik denk dat ieder zo zijn ding heeft met spiritueel zijn.

Het geeft mij een bepaald energie ik kan het niet uitleggen, zoals ik al zei het is eigenlijk niet iets waar ik over praat. Ik heb er een soort van aanleg voor ik vond het als kind al interessant.

Ik geloof niet in die spirituele dingen die je op tv ziet, daar heb ik niks mee. En ik denk dat meerdere mensen daar niks mee hebben.

Ik kreeg een ketting opgestuurd, die ik zelf heb uitgezocht. Het is namelijk een ketting die echt bij mij past: hij helpt mij energie te geven, oud zeer te verdrijven, en mij te helpen door te gaan in het leven. Zo leg ik het op deze manier het beste uit, zoals jullie weten heb ik nog steeds moeite met het verleden te verwerken.

Ook kreeg ik een olie opgestuurd die vermindert en verlicht nervositeit, stress en hartkloppingen. Precies eigenlijk wat Paniekaanvallen met iemand doen. Ik raakte benieuwd, en daarom vond ik het ook niet erg om daarvoor er geld bij te leggen. Het product komt uit Japan, en dat vind ik juist een pluspunt. Want tegenwoordig alle neppe producten worden in Taiwan en dat soort landen gemaakt, natuurlijk niet alles! En daarom wilde ik de olie ook heel graag uitproberen.

De lotion is voor een Droge en/of gemengde huid. En mijn huid is zelf eigenlijk meer vet/gemengd. Maar ik heb me ooit laten vertellen door een Schoonheidsspecialiste dat ik meer een gemengde huid heb. Als je de lotion toegevoegd aan een dagcrème of masker, geeft het elke crème meerwaarde en werkt de lotion ook beter. Net zoals de ketting heeft de lotion werking bij traumatische ervaringen, bij ziekten en pijn zal oranjebloesem verlichting brengen. De lotion zal voor een vette huid zal een tonic samentrekkend werken en zal je gezicht rust en ontspanning geven, die iedereen verdient.

Tot nu toe vindt ik de Lotion en de Ketting heel erg interessant. Ik denk dat dat het beste woord er voor is. Ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden.. Zijn jullie spiritueel? Hebben jullie iets meegemaakt waarover je je twijfels trekt? Laat het achter in de comments, want ik ben benieuwd of jullie ook ooit zo’n moment hebben gehad. En ik vind: laat iedereen in zijn eigen dingen geloven, sinds ik klein was wist ik dat ik spiritueel was. En sinds een tijdje weet ik het zeker, hoe ouder hoe wijzer je met de tijd wordt.

De prijzen & linkjes van de producten

  1. € 10,20 ,- Link Ketting
  2. € 18 ,- Link Lotion

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie