Laden...

zo blijf je altijd doorgaan

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De laatste tijd zit ik weer niet echt in mijn vel: oververmoeid denk ik, ik voel het aan heel mijn lichaam. Ik werk natuurlijk hard aan mijn blog, en dat wil ik ook graag blijven doen natuurlijk.

Het is namelijk voor mij een plek waar ik mijn hart kan luchten, andere kan inspireren en dat vindt ik zo tof om te doen. En vandaag ga ik je weer inspireren: namelijk met dit artikel. Wat doe jij als je jezelf moet opvrolijken?

Bovendien kan ik niet normaal werken of naar school gaan, ik hou nog geen uur vol met mijn PTSS buiten. Helaas, vandaar wil ik van mijn blog mijn werk maken.. tot het zover is blijf ik iedere dag bloggen. En vandaag inspireer ik je weer, ik geef mijn korte tips wat ik doe om mezelf toch op te vrolijken ondanks het even slecht gaat.

Ga shoppen

Bij mij in de buurt zit een winkelcentrum, ik hou het niet lang vol daarom koop ik vaak mijn kleding online. Gelukkig bestaat er tegenwoordig dat je online kunt bestellen.. Met nieuwe kleding krijg je zo’n fijn gevoel, en ga jezelf ook meer in je vel zitten. Fijn!

Eet wat lekkers

Dit moet je natuurlijk niet te vaak doen, vooral ik niet met mijn PTSS kom ik al amper aan mijn dagelijkse activiteiten. Maar af en toe mag je jezelf wel eens verwennen met iets lekkers een koekje bij de thee of chocolade (wel een klein stukje). Soms is het gewoon nodig!

Muziek als ontspanning

Muziek is voor mij echt een uitlaatklep betreft als het met mij niet goed gaat: luister met je oordopjes, of misschien wel thuis lekker muziek. En af en toe mag je de volumeknop wel iets harder zetten. Je leeft maar een keer!

Altijd blijven lachen – Bassie

Je kunt natuurlijk altijd boos, verdrietig en nog meer zijn.. maar heeft het nut? Probeer dus ook die glimlach op te zetten, zelfs als het even niet goed met je gaat. Probeer het niet te faken, want mensen krijgen dat door.. Blijf altijd jezelf.

Wees niet chagrijnig

Ondanks mijn angstaanvallen probeer ik altijd positief te blijven, want elk nadeel heeft zijn voordeel. En na regen komt zonneschijn.. alles heeft een rede en het komt vast wel goed. Echt waar, probeer dus altijd positief te zijn in het leven. Dan kom je zeker heel erg ver in het leven, met chagrijnige mensen red je het niet.

Wat doe jij om positief te blijven in het leven? En hoe kom jij een moeilijke periode door? Ik hoor het heel graag.. iedereen heeft steun nodig van elkaar.. en laten we elkaar helpen, we zijn allemaal mensen!

Geef een reactie