Laden...

zo hou je je smartphone mooi

telefoon

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je Smartphone, waarschijnlijk gebruik je hem dag in en dag uit.. waarschijnlijk lees je dit artikel ook op je Smartphone, het kan allemaal maar hoe hou je je telefoon nou mooi?

Hoe zorg je er nou voor dat je je telefoon niet constant laat vallen? Ik ging op onderzoek uit, en ik nam mijn eigen tips in dit artikel erin mee. Hopelijk laat je door dit artikel je telefoon minder vallen, en laat je je telefoon eindelijk heel en netjes. Lees vooral eventjes verder..

Een vast plek voor je telefoon

Het beste is om je telefoon op een vaste plek neer te leggen, zo onthoud je waar je het neer hebt gelegd en zal je hem waarschijnlijk ook niet zo snel meer laten vallen. Probeer je telefoon altijd bij je te houden, en niet ergens te laten verdwijnen in je tas.

Je tas is echt een boosdoener voor je telefoon, je telefoon ligt dan bij verschillende voorwerpen en je kunt dan ook krassen op je telefoon krijgen. Niet doen dus! Probeer je telefoon ergens los in te doen, wil je dus je telefoon wel in je tas laten? Doe hem dan in het zijvakje, maar wel een vakje wat je onthoud. Anders helpt het ook niet echt..

” Probeer je telefoon ook niet bij scherpe voorwerpen te houden zoals sleutels, en voorwerpen met scherpe randen. ”

Het welbekende randje van de bank

Je kent het wel je legt je telefoon op een randje neer, en hij valt. Toen had je een kapotte scherm.. Tja, het zit soms niet mee maar je telefoon is ook echt wel breekbaar. Een telefoonhoesje is ook echt een must om te hebben!

Het gaat erom dat je telefoon breekbaar is, het klinkt heel logisch maar je telefoon is er gewoon niet op gemaakt om hem van vier hoog naar beneden te laten vallen ( er zijn mensen die is overkomt ). Probeer dus te zorgen voor een vaste plek en vooral een veilige plek om je telefoon neer te leggen.

  • Niet bij water; je telefoon is er gewoon niet op gemaakt..
  • Niet op het randje van je bankstel of andere gevaarlijke randjes
  • En vooral niet bij scherpe voorwerpen; bijvoorbeeld in je tas of in je jaszak

Het klinkt allemaal heel erg logisch maar probeer het maar eens, en let ook eens meer op je telefoon zelf inplaats hem overal te laten slingeren.

Laat hem niet glippen uit je handen

Als je eenmaal erop let waar je je telefoon neerlegt zorg er dan voor dat je je telefoon ook niet uit je handen laat vallen. Ik zorg daarom ook voor een telefoonhoesje het is gewoon super handig, je telefoon glijd dan minder makkelijk uit je handen en je hebt eindelijk geen kapotte schermen meer. Dat scheelt je een heleboel geld!

Als je telefoon een vaste plek heb, en je houdt hem niet bij scherpe randen glipt hij ook niet zovaak uit je handen. Tijdens je werk en school is het handig om hem echt tijdens je pauze te gebruiken, je kunt dan er rustiger ermee overweg dan dat je even ‘snel’ tussendoor kijkt. Als je eenmaal rustig met je mobieltje omgaat zul je hem ook niet zo snel laten vallen.

Last but not least: Gebruik een telefoonhoesje!

Dit is denk ik wel de belangrijkste stap om te doen: gebruik een hoesje voor je telefoon.

Je telefoon blijft nou eenmaal mooier met een telefoonhoesje, en het staat natuurlijk ook nog eens heel erg leuk. Ik testte laatst een hoesje van Blond Amsterdam waar ik super trots op ben en met alle plezier gebruik. Het is gewoon een fijn hoesje, je kunt ook net zoals mij kiezen voor een doorzichtig hoesje. Niemand ziet dat je een telefoonhoesje gebruikt en je telefoon is stukke veiliger! Ik kan het iedereen aanraden.

Gebruiken jullie een telefoonhoesje?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.