Laden...

zo start je het jaar goed met dit pakket van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie weten ben ik al een tijdje een ‘ETOS Friend’ zo nu en dan krijg ik een aantal producten opgestuurd.

Maar ik mag deze maand een leuk pakket weggeven om het jaar goed te beginnen.. Soms is het goed om jezelf te verzorgen: wanneer je in een dipje zit neem je een lekkere masker of wanneer je eventjes stoom wil afblazen onder de douche. Eigenlijk kun je met deze producten goed aan de slag.

2018

En we kunnen allemaal weer aan de slag met ons zelf. Beter leven en vooral gezondheid staat op het menu. Maar je kunt natuurlijk ook jezelf goed verzorgen met goede producten. De ETOS heeft deze maand weer een fijn pakket samengesteld om het jaar goed te starten. Van dagcrèmes tot shampoos en maskers eigenlijk zit er van alles in om fris en fruitig dit jaar in te gaan.

Wat mij opviel aan de producten van begin januari zijn:

  • Kokos, kokos, en nog eens kokos
  • Clean en lekker duidelijke verpakkingen
  • Het geeft mij een zomers gevoel door de buitenkant, en als je de producten gebruikt begrijp je eigenlijk wel mijn gevoel.

Dag en Nachtcrème (€3,49)

Waar ik eigenlijk naar uit keek waren de dag en nachtcrème, want tijdens de zomerperiode krijg ik vaak last van Acné. Dus de crèmes moeten niet heel erg dik aanvoelen op mijn huid zodat ik een stralend huidje krijg eindelijk waar ik op hoopte. Ik gebruik deze crèmes nu zo’n ongeveer een week en ik moet zeggen: het werkt. Ik zeg het niet gauw, vooral niet bij crèmes maar ik krijg echt geen extra Acné. Of zou mijn Acné ineens verdwenen zijn? Hmm.. Ik blijf in ieder geval mijn huid goed verzorgen met deze mooie potjes.

Maskers: Komkommer, Virgin Olie, Mud Mask (€0,99)

Nou ben ik echt een masker gék: als ik eventjes wil ontspannen van mijn dagelijkse leven met PTSS of als ik eventjes tijd vind voor mezelf. Nou kende ik al de komkommer masker: die erg verfrissend is. Maar de Virgin Olie? En Mud Mask (van ETOS) nog niet. Nou was ik erg benieuwd naar de Virgin Olie masker, want olie.. wie bedenkt het om in een masker te doen? Gelukkig zitten er ook nog andere ingrediënten in zoals: Shea Butter en Cocoa die je huid goed zacht maakt. Overigens is de Mud Mask ook een aanrader, nou kende ik het wel van andere merken maar nog niet van de ETOS-huismerk. Fijn!

Shampoo (€0,99) en Cremespoeling (€1,99), Shower Cream Cocos (€1,79), en Bodylotion (€1,99)

Nou kende ik de Shampoo al van een vorige ETOS friend artikel maar nog niet de Crèmespoeling en Shower Cream. Nou zei ik in het begin van het artikel al dat kokos wel vaak terugkomt: en dat ik er erg naar uit keek. En ik moet zeggen.. Het was het waard. Heerlijke producten, voor een leuk prijsje!

Overigens zit er ook nog eens een leuke Shower Puff bij voor een fijn prijsje: €1,49 altijd handig om in huis te hebben, toch?

Jij kan ook zo’n fijn pakket krijgen, want ik mag voor deze maand een ETOS-pakket weggeven:

Wat moet je doen?

  • Volg me op Facebook (het wordt gecontroleerd, ontvolgen heeft geen zin ik kan het nachecken)
  • Schrijf in de reacties waarom jij zo graag een dit ETOS pakket wilt winnen
  • Vul een geldig e-mailadres in de reacties: zodat ik je kan mailen achteraf

Wat moet je NIET doen?

  • Geen smeekbedes ( niet nodig om gedichten of andere dingen te schrijven ), ik streef meer naar echtheid.

1 februari 2018, zoek ik een winnaar of winnaresse uit die ik mail naar opgegeven e-mailadres (wordt ook bekendgemaakt via mijn Facebook-pagina!)

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg