Laden...

zo voel jij je weer goed in je vel

zo voel jij je weer goed in je vel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je wel van die dagen, je zit niet in je vel. Maar je moet er toch wat van maken en daarom schreef ik dit artikel!

Ik zit zelf ook vaak niet in me vel dankzij me angst, toch moet je hiervan iets maken ondanks je je slecht voelt. Wat ja, niemand heeft het perfecte leven ik niet en jij ook niet. Wat kun je nou doen om je zelf beter in je vel te laten voelen?

Dans en zing

Zet de radio aan, Spotify of You-tube en begin te dansen. Het is eigenlijk veel beter als je ouders de deur uit zijn, want dan kun je doen wat je wilt. Natuurlijk niet te hard zetten, je hebt nog altijd buren.

Maar gewoon op een volume die jij aangenaam vind, en beweeg met de muziek mee! Soms is het heerlijk om je agressie af te reageren op de muziek, of mee te zingen met je favorieten hit. Probeer alleen wel rekening te houden met je buren.

Eet iets lekkers

Ik vind het heerlijk om af en toe te bakken, natuurlijk je ouders of je visite. Een taart of brownie gaat er eigenlijk altijd wel in, en je kunt natuurlijk altijd trots zijn op jezelf voor wat je hebt gemaakt!

Meisjes onder ons: soms is het heerlijk om die reep Chocolade te eten, en gun jezelf dan ook af en toe een reep. Zolang je er niet in doorslaat. Eten kan er echt voor zorgen dat jij je weer wat beter in je vel laat zitten!

Verzorg jezelf

Soms is het heerlijk om eventjes Me-Time te hebben, een moment waarin je eventjes een masker gebruikt en jezelf verzorgt. Je nageltjes lakt, en even rust om je heen of juist je favorieten muziek op de achtergrond aan. Soms moet je jezelf gewoon verzorgen, niet alleen voor de buitenwereld is het goed maar ook voor jezelf je krijgt hier zelfvertrouwen van en je voelt je beter in je vel.

Maak foto’s

Soms is het voor je eigen goed, om van jezelf nieuwe foto’s te maken en op je Facebook, Instagram te posten. Zo kun je je profielfoto updaten, maar het geeft jezelf ook een goed gevoel. Klinkt stom, maar het werkt wel!

4 reacties

april 17, 2016
0

De complimenten die je krijgt als je je profielfoto update zijn altijd opbeurend!

april 18, 2016
0

Precies 🙂

april 17, 2016
0

Een lekkere reep chocolade is inderdaad gewoon een fijn iets om naar te grijpen als je niet zo lekker in je vel zit. het liefst van Tony Chocolonely! 🙂

april 17, 2016
0

AAAAH, nu krijg ik honger haha 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: