Leuke fashion trends die je deze zomer niet moet missen!

Ik hou van trends: fashion of interieur je kunt met mij alle kanten op. Ik krijg gewoon kriebels als ik nieuwe trends voorbij zie komen, dit komt waarschijnlijk ook omdat ik vroeger modeontwerpster wilde worden. Als klein meisje was ik dus al bezig met de nieuwste trends, heerlijk het internet afspeuren. Ja dat is echt wel wat voor mij.. Ik kwam weer wat leuke trends tegen die ik heel graag met jou wil delen. Dus kijk vooral eventjes verder, en misschien inspireer ik jou wel met de nieuwste trends!

Zin in de zomer!

Tijdens de zomer komen de Fashion trends van vroeger en nieuwe trends weer helemaal terug. Vandaag heb ik er een aantal voor je op een rijtje gezet, ik struimelde het internet af speciaal voor jullie (en natuurlijk ook voor mij, zodat ik kan weg kwijlen..) even dat terzijde. Nee, ik kwam heel veel leuke trends voor deze aankomende zomer tegen die ik wel moest delen. Over een paar dingen ben ik heel erg enthousiast dus kijk vooral eventjes verder:

 

– klik op de foto voor de bron

Rompers

Wat je de laatste tijd vaker in het straatbeeld ziet zijn Rompers. Waarschijnlijk denk je nu aan baby’s, maar niks is minder waar. Rompers wordt de trend van 2016/2017, wie had dat gedacht? Zo is Shay Mitchel van (PLL) ook gezien met zo’n romper, ik vind haar stijl heel gaaf en ik denk dat meerdere vrouwen er zo over denken.

Blous met wijde mouwen

Deze trend vind ik persoonlijk heel erg leuk: de wijde mouwen trend. Ik vind deze trend heel erg gaaf vooral als de wijde mouwen over  je schouders vallen. De laatste jaren zie je deze trend weer terug komen in het straatbeeld, vroeger droegen ze het heel vaak. Maar tijdens de zomer vind ik zo’n luchtig truitje heel echt gaaf.

Alles met kant!

Eigenlijk zie je deze trend heel vaak tijdens de zomer: Alles met kant. Neem bijvoorbeeld een gave T-shirt met een ‘kant-laagje’ aan de onderkant, ik vind dit heel echt gaaf. Ook zie je deze trend steeds vaker in het straatbeeld terug komen, wit-kant of zwart-kant ik vind deze trend heel erg leuk.

 

– klik op de foto voor de bron

Hoge schoenen

Ik vind deze trend super gaaf, van die hoge schoenen/slippers die omhoog kruipen (vertaald: Lace-up Shoes). Deze trend zie je steeds vaker en ik kan me nog herinneringen dat het vroeger ook zo’n trend was met hoge slippers, zelfs ik droeg ze alleen vond ik het altijd best pijn doen.. het knelde altijd mijn enkels af. Tja, wie mooi moet zijn moet pijn lijden.

Franjes

Franjes hier, franjes daar.. ja deze trend vind ik persoonlijk heel erg leuk. Alleen is er een probleem: als ik zo’n truitje draag zit het altijd een beetje in de weg. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het heel erg leuk staat! Heb jij iets in je kast liggen wat franjes heeft? Laat het achter in de reactie’s, ik ben benieuwd. Ik heb een tas met franjes.

 

– klik op de foto voor de bron

Kapotte jeans

Deze trend zie je eigenlijk al een hele tijd, ieder jaar weer opnieuw. Zo lang dat ik eigenlijk niet meer weet wanneer het is begonnen, tja zolang denk ik dus: de Kapotte jeans trend. Ik heb vroeger deze trend al heel leuk gevonden (nog steeds trouwens!) en ik denk dat ik niks anders kan zeggen dat ik deze trend nog steeds heel erg leuk vind. En ik denk dat je aankomende zomers vaker deze trend zult zien.

Motiefjes waar je blij van wordt

Deze trend zie je wel iedere zomer voorbij komen: allemaal verschillende motiefjes en printjes waar je blij van wordt. Iedergeval, ik wordt er heel erg blij van! Tijdens de zomer is het sowieso heel erg leuk om leuke kleurtjes en motiefjes te dragen. Wie is het hier met mij eens?

Van welke trend wordt jij blij?


liefs, mellaah

 1. Ria zegt

  Aan die rompers moest ik wel even wennen, maar die zwart witte staat erg mooi.

  1. Mellanie zegt

   Bedankt voor je reactie! Klopt, zelf vind ik het eigenlijk best cool :), maar idd wennen!

 2. Saar zegt

  Ik vind rompers helemaal niet lekker zitten eigenlijk, al helpt het wel weer dat er niks omhoog kruipt. Misschien komende tijd toch maar eens proberen dan.

  1. Mellanie zegt

   Ah Balen, Ik vind het zelf wel lekker zitten. Maar het is natuurlijk bij iedereen anders.. 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.