Laden...

zomerse bikini en sokken van Lascana

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als je mijn blog al een lagere tijd volgt weet je, dat ik wel van de zomer hou.

Ik heb zelf last van PTSS en een Angststoornis. In de zomer heb ik hier minder last van, ik ga meer naar buiten en kan meer aan. Als ik dan naar de winkels ga bijvoorbeeld: hoef ik deze niet door te rennen.

Waar ik ook naar uitkijk in de zomer is het zwembad: heerlijk badderen. Nou ga ik voor het eerst deze aankomende zomer even weg. Wel in eigen land. Maar dan is het hebben van een Bikini natuurlijk een must.

Nou kreeg ik laatst een leuk mailtje van LASCANA. Een merk waar ik in het verleden vaker mee heb samengewerkt: ik had toen tijdens de kerstdagen een Calvin Klein setje mogen ontvangen. Zo kreeg ik deze keer weer de kans om iets leuks uit te zoeken in hun webshop.

Ene kant vindt ik dat wel fijn; zelf uitzoeken. Zo is de teleurstelling in zekere zin vele malen minder als je het ontvangt. En kun je een eerste indruk wekken: ziet het er leuk uit? of niet? Aan de slag dus.

LASCANA is een onderdeel van Otto b.v. LASCANA is daarin wel anders dan de Otto want het verkoopt Lingerie, Bikini’s zoals mij en Sokken die ik nou net nodig had. LASCANA richt zich op kwaliteit: dat zie je in hun producten terug en staat als bedrijf echt los van wat de Otto doet. Mocht je vragen hebben cetera. Kun je altijd bij hun terecht. En dat vindt ik persoonlijk erg fijn.

Zo koos ik zelf fleurige bikini uit van Bruno Banani en sokken van Reebok. Ik zocht ook een goed paar sokken.

Toen de producten binnen kwamen was ik direct enthousiast. Helaas was op dat moment de situatie naar: mijn hondje was ziek en wat ik niet wist, is dat ik hem een week later moest inslapen. Ik wilde dit artikel al een langere tijd online hebben, alleen kon ik het even niet. Raar hé?

Deze zomer ga ik met mijn (schoon)familie in Nederland op vakantie. Zoals ik in de inleiding al vermelden heb ik last van PTSS en een Angststoornis, waardoor ik erg beperkt ben.

Wat jullie nog niet weten is: dat ik nog nooit op vakantie ben geweest. Behalve België dan maar dat noem ik geen vakantie, dit ligt naast Nederland dus dat noem ik géén vakantieland.

Nee, ik heb het nooit gekund en nu al helemaal niet met mijn Angststoornis. Ik ga naar een plek toe in Nederland waar ik al een keer eerder als kind ben geweest. Superfijn dus.

Toch moet ik aan meerdere dingen denken om mee te nemen. Zoals een Bikini en ook Sokken, en gelukkig helpt LASCANA mij hier een handje bij!

Wat een fleurige bikini van Bruno Banani

En totaal niet duur ook. Bij LASCANA gaat de prijs via de maat. Zelf heb ik cupmaat E en L van broekje. Laat je dus niet afleiden van de prijs. Zo kostte deze bikini van merk Bruno Banani € 27,95,- maar kwam er nog een aantal euro’s bij voor de grote maten. Persoonlijk vindt ik dat niet erg. Het gaat er natuurlijk om: hoe meer stof, hoe duurder.

En dat kan ik echt wel begrijpen, niemand is hetzelfde.

De sokken van Reebok zitten ideaal

Zelf hou ik niet van langere sokken, van die sneaker-sokjes zijn voor mij echt perfect. Mijn vriend zei mij nog: wil je niet langere sokken? Nee, dit is meer mijn stijl.

Ik ben blij, en hoop deze ook fijn te dragen in mijn in-land vakantie rond de zomermaanden. Met deze Bikini val ik echt wel op.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie