Laden...

zomerse budget producten van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie wel weten test ik zo nu en dan producten uit van de: Etos. Dit komt omdat ik Etos Friend ben, en een jaar lang de nieuwste producten opgestuurd krijg.

Zo heeft Etos nu een nieuwe ‘verrassend laag’ productenlijn uitgebracht. En geef nou toe.. iedereen houdt van budgetproducten.

Soms hoeft dat niet altijd zo te zijn. Althans zo denk ik erover: er bestaan daadwerkelijk producten die zelfs beter zijn dan de duurdere. Het is eigenlijk appels met peren vergelijken.. dat werkt gewoon simpelweg niet.

Met deze ‘verrassend lage’ productenlijn wil Etos van Badkamer tot Beautylab met aantrekkende en vooral lage prijzen aanpakken. Zo hebben ze nu een hele verrassende lijn uitgebracht met allemaal simpele producten die iedereen wel vindt in zijn/haar badkamer! Zo mocht ik o.a. een Shampoo, Dagcrème en Cleansing Milk uitproberen:

Day cream (dagcrème) voor de Normale én Gemengde huid

Ik gebruik al een tijdje geen dagcrèmes meer, ik gebruik eigenlijk verschillende serums die ik graag iedere dag omwissel. Waarom ik geen dagcrème meer gebruik? ik dacht er eigenlijk niet eens meer over na.. ook omdat ik vaak Acne krijg van een té vette Dagcrème. Daarom heb ik het eigenlijk een tijdje geleden maar opgegeven.

Deze dagcrème van de Etos is dun: maakt de huid niet vettig. Eigenlijk een dagcrème waar ik op had gewacht.. Voor € 2,49 (50 ml flacon) kun je met deze toch wel frisse dagcrème je huid iedere dag verzorgen.

Cleansing milk (reinigingsmelk) voor de huid

Ik moet zeggen dat deze hele budget-productlijn heel erg fris is, heerlijk voor deze zomer (althans, waar we dus nu op moeten wachten in NL!). Het voelt net zoals de dagcrème heerlijk dun en verzorgend aan. Niks op aan te merken, een prima een fijne reinigingsmelk die je voor € 1,99 voor een flacon van 200 ml.

Iedere dag Shampoo met Zonnebloemextract

Naast deze fijne producten heb je ook een fijne budget-shampoo die je haar goed voedt en verzorgt. Het is natuurlijk je-van-het maar als je een budget hebt kun je met deze iedere dag shampoo met zonnebloemextract er goed meer door! Verkrijgbaar voor 300 ml € 0,99

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg