Laden...

zomerse overhemd van Olymp

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Olymp, is een merknaam dat mij inmiddels wel bekend is. HemdvoorHem.nl is het bedrijf die professionele mannenkleding verkoopt en me hierin goed heeft begeleid. Nu kreeg ik weer iets leuks opgestuurd, kijk je mee?

Zoals jullie wel hebben gemerkt is dat ik graag producten uittest van HemdvoorHem.nl. Nou zijn dit natuurlijk spullen voor ‘mannen’ dus laat ik altijd mijn vriend of (stief)papa het uitproberen. Dit doe ik ook om een goede impressie aan jullie te laten zien in verschillende maten.

Zo verkoopt HemdvoorHem.nl strijkvrije overhemden, mooie cadeau sets voor de man en nog veel meer om dé man onder ons tevreden te houden. Zo kreeg ik deze keer een mooie polo opgestuurd van Olymp.

Profuomo Slim Fit polo, navy blauw – Prijs: € 59,95,-

Olymp kun je kennen van hun fijne overhemden die ze in speciaalzaken verkopen en webshops zoals HemdvoorHem.nl die zich in mannenkleding gespecialiseerd hebben.

Nou mocht ik in het verleden weleens strijkvrije overhemden van Olymp ontvangen, eigenlijk nog nooit een polo. Zo kreeg ik hem deze keer voor mijn lieve (stief)papa opgestuurd.

Zoals je wel kunt zien is het echt kwaliteits-kleding. Naast dat HemdvoorHem.nl het in een mooie cadeauverpakking opstuurt is het natuurlijk ook fijn om deze polo cadeau te doen: kennis, man of vriend.

Zelf mocht ik hem deze keer aan mijn (stief)papa cadeau doen, die er natuurlijk super-blij mee is. Hij heeft hem zelfs al een aantal keren gedragen, nou dat zegt al wat.. kun ik je vertellen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie