Laden...

zomerse review met deze twee leuke telefoonhoesjes

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als blogger krijg je nou eenmaal veel aanbiedingen voor telefoon accessoires. Eigenlijk is dan het plan om afwegingen te maken: welke is leuker, en biedt veel meer aan. Uiteindelijk kwam ik bij een van de grootste en betaalbare telefoonhoesjes en accessoire webshop van Nederland, dat klinkt toch al leuk?

Uiteindelijk heb ik de vorige keer ook al wat van hun had reviewed waar ik heel erg tevreden over was. En vandaag mocht ik 2 telefoonhoesjes testen die ik eigenlijk heel graag wilde hebben, een ervan is van Blond Amsterdam een van mijn favorieten merken. Benieuwd? Lees dan eventjes verder…

Zomerse Blond Amsterdam telefoonhoesje

Als blogger zijnde is het altijd leuk om pakketjes te krijgen; maar als je eenmaal op een pakketje wacht die je heel erg aanspreekt is het extra leuk. Zo had ik dat ook met dit pakketje: ik kreeg vandaag namelijk een hoesje die ik al een tijdje heel graag wilde! En ik denk dat als je tegen iemand zegt; Blond Amsterdam dat dan iedereen wel weet waarover ik het heb. Zelf heb ik een IPhone 6S maar ze verkopen ook hoesjes voor Hoesjes voor de S7 en voor een iPhone 6 hoesje zo hebben ze voor ieder merktype wel een telefoonhoesje.

Blond Amsterdam Happy days softcase / € 16,95

Blond Amsterdam is toch wel een vrouwelijke merk met verschillende producten: kopjes tot borden tot accessoires voor in huis alles hebben ze wel! En waar ik laatst ook achter kwam is dat ze telefoonhoesjes verkopen. Met geen benul dat een van mijn favorieten merken eigenlijk wel telefoonhoesjes verkoopt. Met een telefoonhoesje met je eigenlijk met deze tijd er wel bij, en vooral met een telefoonhoesje van Blond Amsterdam.

”Met het jaloersmakende printje op deze backcover maak je van je telefoon een echt fashion item. Het vrolijke design is gedrukt op siliconen materiaal van hoge kwaliteit. Zo worden schokken perfect geabsorbeerd en wordt schade optimaal voorkomen” – TelefoonhoesjesXL

Ultra thin transparant TPU / € 7,95

Ook koos ik voor een transparante hoesje zelf heb ik namelijk een IPhone 6S met een roze achterkant, als je het op de foto ziet weet je vast wel wat ik bedoel. Met deze ultra thin hoesje zie je eigenlijk niet dat het je telefoon beschermd. Maar zelf vind ik het heel erg handig als bescherming voor je telefoon.

”Deze ultra dunne en transparante softcase zorgt ervoor dat het slanke design van je telefoon niet verloren gaat. Natuurlijk biedt het ook een optimale bescherming tegen kras- en stootschade en heeft het handige uitsparingen.” – TelefoonhoesjesXL

Wat voor telefoonhoesje heb jij?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

4 reacties

augustus 1, 2016
0

[…] Ik testte o.a. twee producten van TelefoonhoesjesXL die je zeker moet bekijken: Fotolenzen & Ik testte 2 verschillende Telefoonhoesjes […]

juli 14, 2016
0

Die van Blond is echt super leuk! Ik heb zelf een hele saaie: van Tech21. Ik ben namelijk zo’n kluns die mijn telefoon tig keer laat vallen. Dit hoesje was best prijzig, maar ik kan hem tenminste laten vallen zonder dat er gelijk een barst in mijn scherm zit.

juli 14, 2016
0

Dat hoesje van Blond Amsterdam is superleuk!

juli 14, 2016
0

Dat hoesje van blond Amsterdam is echt leuk, perfect voor de zomer! Xx

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: