Laden...

zon producten van Eucerin via Viata

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Viata heeft mij de kans gegeven om een aantal producten uit te proberen, zo krijg ik de kans om jullie mijn mening te geven over een bepaald product.

De zomer komt er weer aan dus ik mocht aan de slag met de zon producten van EUCERIN. Een merk dat ik nog nooit eerder heb uitgeprobeerd dus ga ik graag met deze producten aan de slag.

Viata.nl is een online apotheek die voor iedereen wat wils heeft die van o.a. verzorgingsproducten houden maar natuurlijk kun je ook terecht voor de voorschriftvrije geneesmiddelen en gezondheidsmiddelen.

Persoonlijk merk ik dat de ‘ online apotheken ‘ echt in zijn en je online er zat kunt vinden, geven ze ook daadwerkelijk advies over de producten. Gelukkig hebben ze een fijne webshop waar je voor meerdere dingen terecht kunt zoals dus zon producten die ik vandaag met jullie doorneem. Je kunt in hun webshop betalen met IDeal, Visa, Mastercard en PayPal.

Eucerin bestaat al meer als 100 jaar, qua wetenschappelijke verzorging hebben ze een leidende positie. Eucerin is een merk die mij bekend is, maar eigenlijk had ik het nog nooit geprobeerd.

Het merk wordt ondersteund door dermatologen en apothekers. Daarnaast proberen ze ook echt hun merk nog steeds te ontwikkelen door verschillende testen. Wat ik persoonlijk erg fijn vindt.

Zelf loop ik ook bij een dermatoloog en weet dus dat ze echt hun werk doen, goed opletten bij bepaalde producten en daarom vindt ik het fijn dat een merk zoals Eucerin hier aandacht aan besteed.

Eucerin Sensitive Relief SPF-30 – €22,00

Ik ga eerst aan de slag met de SPF-30. Toen ik het pakketje binnen kreeg ging ik eigenlijk direct aan de slag met het product.

Wat me direct opviel was dat het een spray was. Zelf had ik nog nooit een SPF spray uitgeprobeerd, ik vindt het juist fijn want zo hoef je niet te struggelen met zon producten die moeilijk uit te smeren zijn. Voor mij een ideaal product dus.

Eucerin Sensitive Relief After Sun Creme-Gel – €16,99

Na een warme zomerse dag vind ik een After Sun wel op zijn plek. Nou heb je natuurlijk verschillende after sun’s op de markt, de ene wordt juist warm op je huid maar de meeste zijn juist koud zoals het hoort.

Deze after sun bevat antioxidanten die je huid voedden, en is geschikt voor mensen met een zonneallergie. Het werd koud maar voelde vooral erg fijn op mijn huid aan, fijne crème-gel dus.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.