Laden...

zon verzorging van HEI Poa

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zonverzorging, tijdens deze warme dagen moeten we er toch echt eraan geloven.

Nu het zomer is, krijg ik steeds vaker pakketjes opgestuurd. Leuk natuurlijk en vooral erg dankbaar. Maar de laatste tijd zijn het er een beetje erg veel.. en ik wil natuurlijk dat de reviews snel en goed online komen.

Ik kende hiervoor HEI Poa nog niet, het klonk bekend vooral omdat ik via Instagram vaker afbeeldingen voorbij zag komen. HEI Poa is namelijk erg bekend via Instagram! En ze zorgen dan ook voor de mooiste foto’s. Fijn. Ik kreeg 2 verschillende producten opgestuurd, namelijk een SPF (Zonbescherming) én een zon-parfum?!

Ik vind het allereerst erg fijn dat het in een spuitflacon zit, ik kan echt niet tegen een potje. Gelukkig spelen de laatste tijd heel veel merken hierin mee, ook Etos! (Zie hieronder).

HEI Poa SPF 15 is een olie met een fijne geur: echt een zonluchtje ik hou er gewoon erg van, vooral nu het zo warm wordt en is (af en toe dan..) Het smeert lekker, maar het is wel een lage factor. Als dagelijkse bescherming en luchtje kun je deze HEI Poa zonbescherming zeker gebruiken.

Naast de zonbescherming kreeg ik een zon-luchtje-parfum, snap je hem nog?! Zoals ik al zei hou ik echt van de lucht van zonbescherming: nu zit het in één flacon.. hoe fijn!

Olie (Parfum) * verschillende geuren! € 11,99

Zonbescherming Oil HEI Poa SPF-15 €14,99 via: https://www.heipoa.nl/

Alsnog: smeer je deze (warme) zomer goed in! En neem het ook eens mee in je tas ;-).

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg